Ga naar inhoud

Sophie 1

Lid
  • Items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sophie 1

  1. Overigens krijg ik geen meldingen via de email.
  2. Dank je wel. Ik weet niet hoe ik dat met een kleurtje moet wegwerken.
  3. De laptop is denk ik nu een 3 tal jaren oud en kwam binnen met windows 7 en is toen geupdate naar windows 10. Het probleem is ontstaan na de updates van windows 10 een half jaar geleden. Ik weet niet of hij programma's kan uitvoeren die op de pc staan. Ik loop er tegenaan wanneer ik bepaalde downloads wil installeren. Het type kan ik ergens vinden maar moet even zoeken waar precies.
  4. Tja hoeveel screenshotjes wil je hebben?
  5. Op mijn Acer met windows 10 kan ik geen kant op. Kan niet downloaden... kan geen programma's openen enz... want bij alles zegt hij : "kan het bestand"... dus geen systeemherstel... geen schoonmaakprogramma"s ik kan niets meer binnenhalen. Geen logjes maken helemaal niets.... Het is een vrij nieuwe laptop.
  6. Goedendaaaag. Ik heb een Acer met Windows 10 en bij alles wat ik probeer te downloaden om te cleanden zegt de laptop : "Kan het bestand niet vinden, controleer de url of het adres en probeer het opnieuw"... even vrij vertaald. En ik begrijp niet waar deze fout in zit.
  7. Ik heb hetzelfde tablet en ik begreep dat je de dingen die er al opstaan niet kunt verwijderen via de vuinisbak, wel de apps die je er later opzet gaat via de vuilnisbak die verschijnt als je lang op het icoontje drukt. Bij mij heet het programma AccuWeather.com en onder aan staat dan "mijn plaats" en kun je plaatsen toevoegen.
  8. Steeds heb ik snel geprobeerd dat het opgelost is door het draaiknopje aan de voorkant maar ik kon aldoor niet inloggen
  9. Bij mijn Vista laptop zit rechts een luidsprekertje waarmee je het volume bedient. Sinds kort zakt het pijltje steeds naar het nulpunt. Weer naar boven schuiven en weer zakt hij naar beneden. Ik heb bij config. gekeken bij geluid en daar staat ook dat metertje maar dan horizontaal en daar schuift het metertje gelijktijdig ook naar het nulpunt, dus van links naar rechts. Ik heb geen virus op mijn laptop,. Wat zou dit kunnen zijn. Wilsophie
  10. Eigenlijk wel, want ik had de drivers nog op een aparte cd staan dus dat ging wel goed. Maar nu doet de hele laptop het niet meer en ik heb advies gekregen om het bijgeplaatste latje eruit te halen en dat moet ik nog doen. Eigenlijk is het opgelost.
  11. Dank jullie wel en jullie ook mooi weer en gezondheid gewenst!
  12. Heel hartelijk bedankt voor de uitleg. Ik zal even melden dat ik een week ga zeilen op de Waddenzee, dus pas volgende week terugkom en dat dan ga doen dan weten jullie dat. Het is niet leuk als je ineens niets meer hoort. Hartelijke groeten en een fijne week gewenst.
  13. Hoi, ja ik heb het destijds besteld via internet met het merk van de amilo siemens dus het is wel de goeie. Is het moeilijk om deze eruit te halen? Losschroeven en zie je het dan? Hij is voor mij erin geplaatst.
  14. Nog even terug naar mijn XP Amilo Siemens EL serie 6800 een ouder model dus die ik niet meer aan de praat kon krijgen, wel voor korte tijd maar dan kwamen er allerlei problemen. Nu heb ik begrepen dat toen ik mijn schoonzoon vertelde dat ik een latje erbij had geplaatst dat ik dat met een ontlaad lichaam had moeten doen, dus je vastpakken aan de verwarming of rubberen handschoenen aandoen. Dat hebben wij niet gedaan dus terug redenerend kan dat latje wel eens kapot zijn gegaan door oneigenlijk gebruik en nu is het advies om hem te verwijderen. Kunt u zich een beetje vinden in dit verhaal en kan ik hem dan gewoon openschroeven? Of zegt u dat dit onmogelijk de bug kan veroorzaken. Want als dat zo is dat is het misschien een idee om via marktplaats een tweedehands harde schijf te kopen. Tot zover mijn informatie.
  15. Nee hoor, van alles geprobeerd, en dat terugzetten had ik een paar dagen geleden ook geprobeerd en dat lukte toen wel en het ging mis toen ik op internet software ging ophalen, had waarschijnlijk meteen die SP 2 moeten installeren, maar de harde schijf is denk ik flink beschadigd, hij is ook intens gebruikt, toch heb ik weer veel geleerd. Hij stopt steeds met de woorden systeem is beschadigd of zoiets en ik krijg ook dat startschermpje niet meer. Kan ook niet formatteren. Ik krijg via de Bios een lijst met commando's om te repareren maar hij herkent niets. Hartelijk dank voor de hulp en ik weet jullie te vinden als ik weer eens hulp nodig heb. Fijne Paasdagen. Wilsophie
  16. Ik las dat ik SFC /scannow moest intypen maar zover kwam ik niet omdat ik geen beeld heb. Ik meen dat ik dat eerder had gedaan en dat het ging om een installatie met SP 1 erop, en dat probeer ik nu steeds maar als hij om C windows vraagt en ik tik 1 in dan wordt die opdracht geweigerd. Gister had ik even zelfs het internet met lan en wilde een antivirus erbij halen en dat lukte niet omdat mijn IE verouderd was en omdat ik vermoedelijk eerst SP 2 moest binnenhalen, zover kwam het niet. Nu krijg ik bij het normale opstartscherm allemaal gekleurde blokjes met vreemde tekens en via de cd rom opstarten zegt hij dat er nog een upgrade bezig is. Bij Repair vraagt hij welke installatie en dan weet ik alleen die 1 in te typen. Nu ben ik maar weer aan het formatteren, maar ik denk dat hij naar zijn rustplaats verwezen moet worden. Maar steeds als je wat ziet op het scherm krijg je weer hoop.
  17. Je mag die ander ook verwijderen of afsluiten. Zie maar. Ik maak er wel een potje van. Kun je nagaan hoe ik het thuis heb. Vanmorgen appeltaart gebakken een ovenschotel gemaakt, de hond beziggehouden, het bed verschoond, nog een was gedraaid. Gedweild en mij XPtje vertroeteld. En op deze Vista hulp zoeken. Tja zo gaat dat. Fijne zondag allen! Wilsophie ,...o ja en het boek van Menno Schoone gepakt.
  18. Ik heb de vraag daar gesteld moet ik hier nog iets doen om het af te sluiten? Dank u wel voor uw hulp.
  19. Dt betreft een Windows XP op een laptop Fujitsu Siemens Amilo EL 6800 serie. Nu ging het formatteren slechts tot 57 % en liep ik tegen problemen aan dat ik in het DOS scherm niet verder kwam dan de partitie 1 in te typen. Enfin een heel verhaal, nu heb ik formatteren op snel gezet en dat lukte nu wel. Nu zit de home edition installatie cd erin, maar wat nu te doen. Het is een NTFS systeem en hij zegt dat de partitie onbekend is. Wil ik dan op de andere aangeboden regel installeren dan zegt hij dat die ruimte te klein is. Als ik hem laat opstarten vanaf de cd, dan laadt hij eerst alle stuurprogramma's op en vraagt Repareren of installeren . Als ik niet via de cd opstart maar ik neem die derde regel dan zegt hij "fout in het stuurprogramma". Steeds verwijdert hij de oude installatie, als ik op die L knop druk en dan begint alles weer opnieuw. Het schiet niet op . Behalve deze installatie diskette heb ik ook een pro versie met een legale upgrade.
  20. Ok ik had daar al gereageerd, haal maar weg alsjeblieft. Deze opdracht herkende hij niet. Als ik nu weer alles formatteer dan ben ik alles kwijt denk ik. Ik heb vanmorgen zelfs de radio erop laten spelen en zo af en toe een software erop gezet die je nodig hebt. Misschien dat hij toch te heet wordt en dat het systeem dan stopt veiligheidshalve. Hij zegt nog steeds: Het systeem is gestopt met wat rare tekens. En via de f8 en hem op laten starten via de installatiediskette krijg ik dat blauwe scherm met de mogelijkheden van Repareren, dus de R en dan Exit en ik meen formatteren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.