Ga naar inhoud

A3tje

Lid
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. A3tje

  Facebook

  Hallo , Ik gebruik een grote tablet. Telkens als ik facebook of pinterest open via de app, en ik selecteer daar iets, verdwijnt het hele programma, met de vemelding : "facebook (of pinterest) is gestopt" Weten jullie wat dit kan zijn ? Ik heb de app al eens vervangen, maar zonder resultaat.
 2. A3tje

  Photoscape

  Dat weten we dan ook weer.....bedankt !
 3. A3tje

  Photoscape

  Hallo... Ik werk al een tijdje met Photoscape, maar nu heb ik het foto bewerkingsprogramma op mijn grote tablet gedownload en als ik het open draait het scherm naar verticaal, zoals bij een smartphone. Zodat ik het op de tablet liggend zie, en dus moeilijk te bewerken is. Hetzelfde gebeurt ook bij de app van Instagram. Weet er iemand een oplossing voor dit fenomeen ?
 4. A3tje

  Tablet

  Ik heb een groot Philips tablet..dus touchscreen.. Ik vroeg mij af of ik dit kan gebruiken als teken tablet met een stylus pen en foto's bewerken in fotoshop.
 5. Alles werkt nu zoals het moet, vraag me niet hoe het komt....waarschijnlijk omdat ik de comp. uitgezet heb, en later opnieuw opgestart. A3tje....
 6. Ik heb een tweede beeldscherm aangesloten..alles ziet er goed uit..op 1 zie ik mijn bureaublad..op 2 alleen de achtergrond zonder werkbalk Ik kan de cursor naar beide schermen brengen..maar geen venster naar het andere scherm brengen..mijn bedoeling is op ieder scherm afzonderlijk te kunnen werken..als dat mogelijk is.. Wat doe ik niet goed ? Adriaan.
 7. Ik kan ze vanuit een website opslaan, ze komen dan in de zg. Galerij te staan. Daar zie je ze dan gewoon op een reitje. Als foto dus, is dat wat u bedoeld ?
 8. Nee, ik zie wel verwijderen en bewerken, maar verder niet. Er zat een usb stick en een geheugen kaart in..... A3.
 9. Dat ga ik proberen, je moet het maar weten he...A3.
 10. Het werkt zoals jullie zeggen. Het lijkt me wel een omweg, omdat je een extra computer nodig hebt, maar alla het gaat. Bedankt hoor. A3tje.
 11. Ik heb een Philips android -all in one computer gekocht, de S231C4AFD. Het is eigenlijk een grote tablet zeg maar. Nu wil ik foto's bewaren van bv, google afbeeldingen. Ik wil die dan tijdelijk opslaan in een map, maar dat lukt me niet. Ik kan ze wel met een camera icoontje in de zogenaamde galerij zetten. Vandaar, of vanuit de map wil ik ze vervolgens kopiëren naar een usb stick. Ook dat lukt me niet, althans ik weet niet hoe. De telefonische Philips helpdesk zegt dat ik de tablet per kabel moet verbinden met een pc. Dat gaat, maar als ik dan de opdracht geef om fotos te impor
 12. Ik krijg soms die nep waarschuwing van de politie met de Belgische of Nederlandse koning erop. Eerst schrok ik me rot, maar nu weet ik ondertussen beter. Hij gaat weer weg als ik alles uit heb gezet, maar het is behoorlijk vervelend en gênant. Kun je daar iets aan doen, zodat die lolbroek van het scherm blijft ?
 13. Clarkie, Ik heb hem ondertussen geformatteerd, wat erop stond had ik toch al terug. En hij doet het weer, dus ...........opgelost. Ik wist ook niet hoe ik je antwoorden kan lezen, nu wel dus. Groetjes...A3.
 14. Heb ik ondertussen gedaan, maar hij wil nog steeds niet openen. Hij vraagt om te formatteren.
 15. Hopelijk een beter knipsel deze keer... - - - Updated - - - Hopelijk een beter knipsel deze keer...afz..............A3tje.............
×
×
 • Nieuwe aanmaken...