Ga naar inhoud

vphs

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vphs

  1. Bedankt, ik probeer het straks even en post later het resultaat. Ik was vergeten dat mijn ISP PPPOe moet zijn.
  2. Ik weet maar een beetje over het register van windows, maar als ik dit lees verbaast het mij niets. -Heb je een registry backup gemaakt voor je wijzigingen toebracht aan je register? Dan is de oplossing eenvoudig. -Probeer windows eerst eens in safemode te starten. -Anders kan je proberen via commandpromt je registry terug goed te zetten. Hoe dit juist werkt moet je dan maar eens opzoeken. J-e kan ook een backup maken van je bestanden op een externe schijf en nadien een systeemherstel uitvoeren.
  3. Ga naar je BIOS bij het opstarten en zet de juiste schijf( hoogstwaarschijnlijk C schijf ) als Boot media.
  4. Je zou eens moeten kijken naar je BIOS. De toets die je moet indrukken staat vermeld op je scherm bij het opstarten. Dit doe je dus in de eerste seconden na het aanzettten( de toets kan verschillen bij verschillende PC's, meestal 1 van de Fx toetsen). Kijk daar even of de Boot schijf juist staat. Zo een cd'tje kan je makkelijk maken, online vind je wel een Boot-CD. Dus even schrijven branden op een andere computer en dan kan je dit wel doen.
  5. Het ziet ernaar uit van wel. Volgens mij heb je de foute drivers geïnstalleerd. Kijk eens in je documentatie welke grafische kaarten je hebt, met het precieze modelnummer (kan je die dan ook eens posten?). Ga nadien naar de officiële website, dus naar HP of Radeon en ook intel voor een correcte versie. Laat je catalyst center voorlopig maar staan. Start je pc eerst opnieuw op. Kijk of je hem bij apparaat beheer ziet staan onder configuratiescherm.....of via dxdiag(Post anders eens als je niet weet hoe dit moet). Werkt dit? Zo ja, kijk of je deze via catalyst center detecteert (je kan bij voorkeuren rechtsboven de fabrieksinstellingen herstellen voor de zekerheid). Als ook dit goed is, moet je doen wat je eigenlijk eerst had moeten doen, ga naar schakelbare graphics en stel je voorkeuren in voor schakelbare graphics: skyrim -> hoge prestaties. + Zet je energiebeheer op gebalanceerd en niet energiebesparing. Laat me eens weten wat dit geeft. Succes!
  6. Het ligt duidelijk aan steam, aangezien assasins creed opstart via steam, zie je de laatste error volgens mij. Kijk alvast hier eens naar https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9828-SFLZ-9289&l= En hier vind je enkele lotgenoten met enkele mogelijke oplossingen AC4BFSP.exe has stopped working (Fixed) :: Assassin's Creed IV Black Flag Algemene discussies En ook hier vind je lotgenoten met oplossingen, waar men duidt op problemen met je savegames. (SOLVED) People who get the "AC4BFSP.exe has stopped working" error can you answer me this........ :: Assassin's Creed IV Black Flag Algemene discussies En als ik je mag adviseren? Pas op met games van ubisoft, deze heeft de reputatie en ook ik heb gemerkt uit eigen ervaring dat deze slecht geschreven zijn( veeel bugs). Jammer
  7. Hoe bedoel je, werkt niet meer? Start de planner niet meer op of worden alle/enkele taken niet uitgevoerd?
  8. Ik heb hier eigenlijk geen problemen mee. Beiden werken goed, maar meestal maak ik maar 1 scan. Ik kan het nu niet testen, maar volgende week zal ik het antwoord posten. Misschien is er een probleem met je driver.
  9. Ik denk het niet. Krijg je een error voor het uitvallen? Gebeurt dit ook bij andere grafische toepassingen? Kan je wat meer informatie geven over je laptop? RAM en Wisselbestandsgrootte kan handig zijn om te weten. Welke grafische kaart heb je en wordt deze nog steeds gedetecteerd? Was er in de periode ervoor een windows update? Misschien zijn er problemen met het register.
  10. Beste, Even de situatie schetsen. Omdat ik mijn netwerk wou uitbreiden van 1 modem naar een pc via ethernet, tot een netwerk met ethernet voor Pc en wifi voor een laptop heb ik een router met wifi mogelijkheid op de modem aangesloten. Dus ziet het er als volgt uit. Modem -> Ethernet -> Router met wifi -> Ethernet-> Pc -> Wifi -> Laptop Vrij eenvoudig dacht ik dus, maar over netwerken weet ik echter niet zo veel. Het probleem is dat na een variabele tijd er geen internetconnectie is maar wel nog een verbinding met het netwerk. De enige manier om dit op te lossen is de ethernetkabel rechtstreeks van de modem op de pc te verbinden wachten tot er verbinding is en nadien alles terug normaal te verbinden. Daarnaast werkt het ook om alles te resetten maar dat duurt wel even... Bij beide kom ik na een tijdje weer hetzelfde probleem tegen. Dus er moet dus een probleem zijn met de instellingen denk ik. Deze heb ik in de bijlagen weergegeven. Modem = Dlink DSL 320T Router = Cisco N900 Als ik nog verdere informatie kan geven vraag je maar. Alvast bedankt voor de hulp. Groeten, Vphs PS: ik heb het gevoel (niet zeker) dat de tijd tussen het verbreken van de internetverbinding verkort door met P2P netwerken verbonden te zijn en/of als zowel laptop en Pc aanstaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.