Ga naar inhoud

ComputerKid

Lid
  • Items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ComputerKid

  1. Dat van de Ipod en Itunes weet ik niet. Maar met acer producten kan je de software gewoon van de website halen, dat doe je hier. Dit is dan ook 100% gratis.
  2. Hoi, Ik heb net Windows live messenger gedownload. En als ik in een gesprek zit wordt er automatisch een achtergrond + Kleur van het gespreks scherm gekozen. Hoe kan je dit veranderen? Ik vindt het namelijk heel irritant. Toen ik msn installeerde kon je wel emoticons, Avatars en een wink downloaden, Dat heb ik dan ook gedaan. Kan het daar iets mee te maken hebben?
  3. $Is mijn pc nu schoon? Of moet ik nog iets doen? Heb nog een vraagje. Zoals je ziet woon ik in brasschaat en jij in kapellen? Vlak bij elkaar dus. Zou je me een opleiding willen geven?
  4. Heb ik gedaan. Wat doet sc delete npggsvc enzo?
  5. Zou je ook eens kunnen uitleggen als er iets kwaadaardig was wat het was en wat het doen?Alvast bedankt! Mvg, CK Als ik het logje bekijk zie ik dat er dingen zitten van 2speced, nexon, xfire, crossfire, gameguard en steam waar vindt ik die en hoe verwijder ik die?
  6. Mijn pc gaat behoorlijk traag en ik denk dat ik een virus heb. Hier is mijn HJT logje : Mvg, CK Alvast bedankt!
  7. Ik heb IE 8 Gedeïnstalleerd en heb sindsdien lag. Hij werdt automatisch terug 7.5. Maakt het uit welke versie van internet browser ik heb?
  8. Ik heb een registry cleaner nodig die 100% gratis en ook betrouwbaar is. Zijn er suggesties?
  9. Als ik IE gebruik wordt alles extreem groot weergeven. Hoe kan ik dit oplossen? Of hoe kan ik deze oninstalleren om hem daarna te herinstaleren? Hij staat niet tussen mijn programma lijst :s
  10. Ik heb een probleem mijn windows vista gaat echt veel te traag! HJT logje :
  11. Dankje maar het is opgelost Ik had ook gepost op dat Hijackthis forum waar je ook een helper ben veronderstel ik
  12. Ik heb een paar roaming bestanden verwijderd van programma's die ik niet meer gebruik en heb gedeïnstalleerd kan dit schadelijk zijn? Maar nu heb ik nog steeds Roaming Appdata van " gebruik als achtergrond " van mozilla en internet explorer
  13. Mijn pc gaat terug normaal moet ik dat laatste doen? Want ik krijg die combo dinges niet gedownload of is er echt iets ergs in men pc? waardoor ik dat met die combofix
  14. Sorry ik had duidelijker moeten zijn. zou je ook eens kunnen zien of het homepremium is bijvoorbeeld? Dat kan misschien ook uitmaken bij die driver. Al weet ik dat niet zeker. Maar beter voorkomen dan genezen
  15. En ik heb nog een vraagje al is het offtopic. Ik heb paar weken geleden af mij pc gegooid maar er staan nog delen van op mijn pc die ik niet vindt om te verwijderen.Weet jij misschien hoe ik die wge kan krijgen?
  16. Weet je zeker dat je wel het juiste besturing systeem heb aangeduud bv VISTA homepremium 32-BIT ofzo? geef anders die gegevens hier en zoek ik wel even exact wat je moet invoegen op die website.
  17. Dat ligt niet aan je AVG maar aan je crystal eye het is een veel voorkomend probleem met crystal eye ( heb zelf ook een acer ). Herdownload de drivers hier : Service & Support ga notebooks > aspire > jou type en dan onderaan je besturings systeem aanduiden en download de driver.
  18. Hoi. Vandaag was ik aan het surfen op het internet en dacht dat ik gevonden had wat ik wou. Ik klikte op een link en daar stond het een ****ografisch filmpje. Sindsdien is mijn pc extreem traag in alles maar mijn virus scan vindt niets heb al gedefragmenteerd ook . Nog andere mogenlijkheden? EDIT : Anti-virus : AVG 8.5 FREE Windows : VISTA
  19. Deze stappen moet je volgen Lokaal station C: > Program files > Windows Live > Installer > En hierin staat een bestand dat heet: wlarp Als je die aanklikt moet als het goed is een scherm te voorschijn komen waarop staat dat je msn kunt verwijderen. De rest spreekt voor zich. Veel mensen worstelen met dit probleem omdat je deze Msn niet via Configuratiescherm kan verwijderen noch via een ander programma dit is de enige manier naar mijn weten
  20. Sleep het in je movie maker. En dan onderaan de werkbal slepen. Mvg, ComputerKid
  21. Deze error krijg ik in een bestandje op mijn bureau blad. Opzich hebt ik er wel geen last van maar zou graag weten wat het betekend omdat het misschien in de toekomst wel last kan bezorgen. Ik ga nu gewoon mijn java herinstalleren maar toch. wat zou het kunen veroorzaken?
  22. Kan je het bestand zelf niet zoeken en bij processen zien hoe het noemt? Dan met de zoek knop dat bestand vinden en handmatig verwijderen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.