Ga naar inhoud

#computerfreak

Lid
  • Items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door #computerfreak

  1. Hoeveel ram wordt door je cpu ondersteund? Bij amd weet ik dit niet, dat zou eventueel een verklaring kunnen zijn.
  2. Ik heb zorin geinstalleerd. maar ik zou graag een andere bootloader hebben. eentje die windows als eerste kiest en linux als 2de kan dat?
  3. Dan nog een vraagje, hoe kan ik een andere bootloader installeren en gebruiken want mn huidige is echt lelijk
  4. Ubuntu en minth heb ik al eens gehad maar ik wil nu iets totaal anders iets dat er echt cool uitziet zoals kali . Maar is dat "niet hacker" vriendelijk ?
  5. Hallo, Ik wil graag een 2 de besturingssysteem installeren (naast windows10) Ik wil iets dat er cool uitziet en gratis is (een linux ofzo) weten jullie een goed os voor mij ?
  6. hallo, ik moet voor school een ppt maken met muziek en indien dat niet nederlandstalig is moet het vertaald worden. ik wou nu werken op het ide van karaoke met zo'n balletje dat spingt of tekst die vervolgens kleurt etc maar ik weet niet hoe eraan te beginnen . weten jullie een niet te moeilijke mannier? of een andere optie om vertaalde tekst in een ppt te zetten zonder dat mn ganse dia ingenomen is ?
  7. ik denk dat mn situatie niet helemaal duidelijk is daarom deze afbeelding
  8. maar het probleem is net dat ze niet in hetzelfde netwerk staan wel in hetzelfde huis
  9. Ik vind niet hoe ik het kan oplossen maar het is wel steeds dezelfde foutmelding.
  10. hallo , ik heb een laptop( asus N76) en wil deze al sinds gistere updaten naar windows 10 ik heb het al lang gereserveert maar ik kan het niet downloaden en installeren. in men lijst met updategeschiedenis staat een 5 tal keer dat de update mislukt is . hoe kan ik dat oplossen?
  11. hallo, ik wil vanop mn pc draadloos printen naar mn hp photosmart . het probleem is dat mn pc via WIFI aangesloten is op mn modem in de garage en mn printer op een router aan de andere kant van het huis . de router is wel op de modem aangesloten maar ik kan in mijn netwerk de printer toch niet vinden. kan ik dit oplossen zonder mn hele internetinstalatie te veranderen? alvast bedankt.
  12. de bootloader van mn hackintosh is spug lelijk . ik zou graag een niewe hebben . hij moet windows 10 en yosemite kunnen booten . ik weet niet of het van belang is maar ik heb een dell optiplex 780 deze zou de max zijn->
  13. enkel als het bestand groter wordt zoals m'n voorbeeld etc
  14. Hoe wij het hier tot over enige tijd oploste is : een e mail programma zoals live mail (gratis) want zelf gebruik ik outlook 2007 en 2013 . Bij dit soort programma s is het mogelijk om ipv postvak in te gebruiken verschillende mappen maakt waaraan je vervolgens je e mail account koppelt hoe je dat doet is voor elk programma anders maar ik zal nog wel een voorbeeld geven als ik zelf op m'n laptop werk want dat lukt niet van op m'n tablet . - - - Updated - - - Een tweede mogelijkheid is dat je in je Windows 2 Microsoft-accounts zet zo logt ieder apart in op je pc zo doe ik het hier nu (zo kan je gelijk je vrouw een beetje controleren)
  15. Een virus is uitgesloten maar je laptop kan wel gehackt zijn . Om dit na te gaan controleer je (als je pc volledig opgestart is) of het lampje van je hdd\ssd aanstaat zo ja. Sluit je laptop onmiddellijk af van het internet in zet je freewall maximum hierna kan je weer verbinden met het net.
  16. is dit dan wat je bedoelt ? jullie wilden ook specificaties . ik denk dat het deze zijn . - - - Updated - - - als je het bestandje draait werkt het eerst nog wel goed maar na een kwartier intensief tekenen etc wordt het echt sloom.
  17. dit is de screenshot die je vroeg : weinig verschil als je het mij vraagt enkel skp dat in het ene open is en in het andere niet . - - - Updated - - - https://drive.google.com/file/d/0B_Ei_3HZXltJUFN1S1M1VlVvSW8/edit?usp=sharing via deze link krijg je toegang voor zo'n skp bestand je zal merken (tenminste als je 8gb werkgeheugen hebt)dat het erg traag is als je wijzigingen aanbrengt.
  18. Ik heb het hier niet over opslag waar over werksnelheid . als ik iets bij teken duurt het soms wel een minuut voor ik weer verder kan. voor de verduidelijking het gaat hier om een win 8.1 laptop
  19. Oké Want nu krijg ik wijzig reactie .
  20. Is je e-mail account gekoppeld aan je outlook 2013 Zo nee zal dit de oorzaak zijn .
  21. Hallo , Ik heb een Asus n76 laptop en nog een andere laptop (iets minder krachtig ) Maar ik draai nogal zware teken programma's zoals sketchup (snel bestanden van 100 MB ) Zou een server helpen om programma's sneller te draaien, zo ja welke server of als iemand een andere manier heeft oom deze software sneller te laten werken .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.