Ga naar inhoud

herijgers45

Lid
  • Items

    55
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

596 profielweergaven

herijgers45's prestaties

  1. dit heb ik al geprobeerd, maar helaas geen oplossing. ook het aanvinken en uitvinken van vakjes helpt niks.
  2. ik kan geen afbeeldingen meer invoegen in word. er verschijnt een leeg vak. als ik rechts klik en naar de bewerking ga krijg ik wel een miniatuur weergave te zien. maar als ik de afbeelding naar het klembord kopieer krijg ik de melding voorbeeld niet beschikbaar. in PowerPoint het zelfde probleem. Publisher werkt wel.
  3. toevallig had ik vanmorgen ook iets gelezen over taalpakketten in windows. heb het engels verwijderd bij: instellingen/tijd, taal/regio, taal/talen. daar stond een nederlands en engels talen pakket. hoe dat engels erbij is gekomen, weet ik niet want ik heb altijd een nederlandse versie gebruikt. Maar na dit te hebben verwijderd en de pc opnieuw te hebben gestart, is de computer weer gaan updaten. En wonder boven wonder is alles nu weer terug up-to-date hartelijk bedankt voor de hulp
  4. maar als ik de windows10upgrade assistent draai zegt die. bedankt dat u heeft bijgewerkt tot de laatste versie.
  5. hoe bedoel je? bij beide blijf ik nog steeds de zelfde meldingen krijgen.
  6. ik krijg nog steeds de zelfde melding. handmatig bijwerken zoals op de website wordt aangegeven werkt niet. Er gebeurd helemaal niks als ik het programma probeer te openen. en mijn tijd staat volgens mij goed. als ik naar onderstaande pagina ga zie ik helemaal geen aanbevolen updates.
  7. hier het bestand: AdwCleaner[C2].txt AdwCleaner[S4].txt weet niet welke van de 2
  8. sinds een paar dagen kan ik niet meer updaten. krijg de volgende meldingen: wat kan ik hieraan doen? ik heb intussen rsit gedraaid, zie log: log.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.