Ga naar inhoud

Stafke

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

8.574 profielweergaven

Stafke's prestaties

  1. Vandaag pc opgestart, datum en tijd is juist. Dus, probleem opgelost met de perfecte info mij aangebracht door porrelaar.
  2. Klopt, ik heb de juiste tijd en datum ingesteld. Nu voetbal kijken op tv en pc uit. Ik laat morgenavond weten of alles nog in orde is.
  3. Beste porrelaar, Ik heb ondertussen de Bios knoopcel vervangen,ging met de nodige info zeer goed,1 uurtje met bezig geweest.
  4. Ok porrelaar, ik ga dit een dezer dagen rustig nalezen en uitvoeren. Als er problemen opduiken laat ik het weten. Bedankt en nog een mooi w.e. gewenst. Staf.
  5. Ik heb een Dell Inspiron Laptop N7010 17R (oude maar nog goede knar) Als ik de laptop afsluit en van het stroomnet haal en na enkele uren terug opstart is de datum en tijd niet meer juist,loopt dan behoorlijk achter. Ik kan dan wel de internettijd terug instellen via time.windows.com en blijft dan correct lopen zolang de pc aan is. Ik veronderstel dat dit te wijten is aan een platte Bios batterij, klopt dat en hoe moet ik die vervangen, is het enkel de batterij vervangen of komt er achteraf nog meer bij kijken? Staf.
  6. Ik ben inderdaad de enige gebruiker en zodoende laat ik op uw aanraden dan alles zoals het is. Ik was een beetje in paniek omdat er de laatste tijd veel om te doen is dat er lekken in Windows zouden zijn waardoor, indien je als administrator aangemeld bent, men je pc zou kunnen hacken/overnemen. Het is natuurlijk zo ,dat je begint met alles hierover te lezen je ietwat paniekerig gaat reageren en dat is wat mij overkomt zeker. Ik blijf dus aangemeld als administrator. Bedankt alleszins voor je reactie, dit is trouwens niet de eerste keer dat je me verder helpt! Goed hoor! Groeten, Staf.
  7. Hoe kan ik in Windows 7 overschakelen van administratoraccount naar standaardgebruikersaccount? Ik dacht dat dit enkel was door in het configuratiescherm via "uw accounttype wijzigen" te klikken op standaard gebruiker maar dit blijkt toch niet te werken, zie onder.
  8. Stafke

    e-mail

    Heb dit ondertussen gedaan en werkt nu terug perfect, 't is simpel maar je moet het toch maar weten. Bedankt "stegisoft"! Staf.
  9. Stafke

    e-mail

    Ik heb Windows 7 en gebruik Live Mail .
  10. Stafke

    e-mail

    Wanneer ik vroeger op een of andere website de link van een e-mail adres klikte ging dit automatisch naar de nieuwe e-mail met het betreffende adres, dit werkt nu niet meer, nu moet ik het adres selecteren en met Ctrl/c en Ctrl/v kopiëren en zelf naar een nieuwe e-mail gaan. Wie kan mij helpen, Staf.
  11. johnnyboy, ik zou je ook aanbevelen bij Windows 7 te blijven, wat is er mis mee, werkt toch perfect. Je hebt bovendien nog tijd tot volgende zomer om Windows 10 te installeren en tegen die tijd zullen er nog veel schoonheidsfoutjes weggewerkt zijn d.m.v. updates.Jij kan Windows 10 tenminste updaten en dat kan ik niet( of DELL zou met iets op de proppen moeten komen) of ik moet me een nieuwe PC aanschaffen, maar dat ben ik nog niet van plan. Veel succes nog.
  12. beste Johnnyboy, ik zie dat je bent geholpen i.v.m. de drie streepjes maar dat je ondertussen reeds W10 hebt, als ik zo her en der in forums ga lezen ben ik eigenlijk tevreden dat ik mijn oude vertrouwde en vooral goed werkende W7 nog heb en dat zal zo nog een tijdje blijven.
  13. Beste, ik heb een Dell Inspiron N7010 van 2011 en hierop kan W10 ook niet geladen worden. Wordt niet ondersteund door Dell, dus blijf ik rustig verder doen met W7 en mijn volgende PC zal zeker geen Dell meer zijn. Nog een tip: als je het W10 icoon in de werkbalk aanklikt zie je in de linker bovenhoek 3 streepjes klik hierop en dan zie je een tab "Controleer uw PC" klik dit aan en dan zal je zien of er een foutmelding staat die aangeeft waarom je W10 niet kan upgraden.
  14. Ik heb dit probleem van foutmelding ook, maar dit heeft niets te maken met overvolle servers. Je moet het Windows 10 icoon in je werkbalk openen en dan zie je in de linker bovenhoek 3 streepjes, als je die aanklikt zie je in de tablijst "controleer uw pc" klik hierop en dan kan je zien of uw pc Windows 10 kan installeren of niet en dan kan je de fout aflezen waarom Windows10 niet kan geladen worden. Ikzelf heb een Dell Inspiron N7010 van 2011 en hierop is geen ondersteuning voor Windows 10 en kan er dus geen gebruik van maken, ik ken iemand die een HP laptop heeft van 7 jaar oud en die kan W 10 probleemloos laden. Dus ik moet rustig verder doen met W 7 en mijn volgende PC zal zeker geen Dell meer zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.