Ga naar inhoud

poolsterhof

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

521 profielweergaven

poolsterhof's prestaties

  1. Zijn dit de goede bestanden die ik hierboven heb toegevoegd ?
  2. Het klinkt misschien dom, maar hoe kan ik zien of ik 32bit of 64 bit moet hebben ? De startknop werkt niet, maar het is toch gelukt FRST.txt Addition.txt
  3. Het klinkt misschien dom, maar hoe kan ik zien of ik 32bit of 64 bit moet hebben ?
  4. De taalbalk onder aan het scherm is verdwenen. Als ik op de Windows vierkantjes links onder click, gebeurt er niets. De PC op die manier uitzetten, gaat dus niet. Ik kan ook niet bij het configuratiescherm komen om naar Windows herstel te gaan. Het lukte nog wel om de proefversie van McAfee te laten scannen, die gaf snel een waarschuwing: Virus Taakbeheer geeft geen informatie over de programma's die gestart zijn, alleen de bovenste regel, daaronder een leeg scherm. Wie weet raad ?
  5. Ik heb verschillende keren op dat knopje gedrukt, helaas zonder resultaat. Toen maar een update geprobeerd, daana werd om de code van de licentie gevraagd en verscheen weer de mededeling dat het programma offline was. Vervolgens de verbinding gecontroleerd , en internet deed het nog steeds, dus daar kan het ook niet aan liggen.
  6. Ik ontvang geen email meer, Outlook is kennelijk offline. Er staat een rood kruisje bij Outlook op de taakbalk. Ook bij verzenden/ontvangen staat een rood kruisje bij Offline werken. Er op clicken helpt niet. Wat moet ik doen om Outlook weer online te krijgen en mijn email te ontvangen ?
  7. Hallo Asus, het is eindelijk gelukt om de mini pc te restoren. Daarna is de PC uren bezig geweest met updates, herhaaldelijk moest ik opnieuw opstarten. Vreemd is wel dat alleen partitie 1 opgeschoond is, wat in partitie 2 stond, is niet verwijderd. Ik had een eBook in Partitie 2, en allerlei foto's, die zijn nog gewoon te bekijken, dat is mooi meegenomen, hoef ik ze niet terug te zetten vanaf de reserve copie. De beschikbare ruimte in partitie 1 is nu 41GB, was minder dan 10 Bedankt voor je advies en groeten van Lucas
  8. hallo Asus, het is nog niet gelukt op de PC te restoren. Bij het opstarten verschijnt het Acer logo heel kort, het lukt vrijwel nooit om dan met Alt en f10 het proces te onderbreken. 1 x lukte het wel, toen kreeg ik een zwart scherm met 2 korte regels onder elkaar. Ik ben helaas vergeten deze regels te noteren. Omdat er verder niets gebeurde heb ik de enter toets ingedrukt, en toen startte Windows weer normaal. Vanavond ga ik het weer proberen,
  9. Is het mogelijk om een Acer Aspire R 3600 te restoren ? Ik heb zo'n mini pc van Acer, nauwelijks gebruikt, en ook bijna niet vooruit te branden. Daarom zou ik hem graag restoren naar de fabrieksinstellingen. Kan dat met dit apparaat / en hoe hoe ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.