Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

RKN

Lid
 • Aantal items

  119
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over RKN

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

545 profielweergaven
 1. Het lijkt hier wel een kindertuin te worden waar ik eens goed om heb gelachen... Belachelijke ventjes...
 2. Reeds alle versies werden gebruikt! Geen enkele versies heeft de oplossing gebracht. Wanneer u terug kijkt in de pagina's gaat u dat misschien nog wel terugvinden.
 3. Dit betreffen inderdaad de originele handleidingen te verkrijgen via de website van Canon, zoals ik reeds herhaaldelijk heb gesteld in vorige berichten. Deze handleidingen zijn mij dus algemeen bekend! Dit is dus niets nieuw voor mij. Hiermede werden de vragen van Route99 dan ook beantwoord. Maar nu. Het probleem is natuurlijk nog steeds niet opgelost. Ik had sterk de indruk van Stegisoft goed bezig was. Ook een man met een enorme bagage aan IT-kennis. Wenselijk zou dus zijn dat hij verder gaat... Het zou natuurlijk een enorm verlies zijn voor dit forum mocht hij nu, na deze laatste interventies, wegblijven. Ik zie de verdere berichten af.
 4. Alle opties van Route66 werden nagegaan en hebben niet gewerkt. Ook de USB-kabel, terwijl in de handleiding van de machine staat dat een USB-kabel niet werkt bij scannen. Iedereen kan dit nalezen. Handleidingen staan op Canon.be. Doch hebben we dit uitgetest en dit werkt inderdaad niet... Daarom denken we dat we thans aan een volgende stap toe zijn. Zijn kijken reikhalzend uit naar deze volgende stap.
 5. Op de website van canon zijn o.m. deze handleidingen gratis te downloaden ;-)
 6. In handleiding staat dat scannen via USB onmogelijk is !!
 7. Wanneer u dit in Google ingeeft heeft u de juiste machine : - Canon C1028IF Bedankt !
 8. Ik heb dat al met en zonder gedaan, maar geen van de 2 werkt... Hoe ik laatste keer geïnstalleerd heb, weet ik niet meer, anders installeer ik effe opnieuw... Allemaal geen probleem voor mij.
 9. Hallo, hebben dit gelezen, maar dit is een totaal ander toestel dan wij hebben... Wij hebben Canon ir1028if. @route99: Scanner werkt niet met USB !
 10. Iemand enig idee wat onze scanneer kan tegenhouden en hoe we dit oplossen ?
 11. Proximus... Heb geen idee waar ik IP-adres nog moet toevoegen aan router of printer.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.