Ga naar inhoud

seniorke

Lid
  • Items

    127
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door seniorke

  1. Om een schijf te kunnen gebruiken moet deze eerst gepartioneerd worden. Normaal gezien, externe schijven worden reeds gepartioneerd bij de fabrikant zelf. Een schijf die niet gepartioneerd is of gedepartioneerd werd , zal door het besturingssysteem niet meer herkend worden. Wat bedoel je eigenlijk met dit Beide apparaten tegelijk aangesloten? Zou wel eens kunnen zijn, maar kan dit niet met volledige zekerheid bevestigen.
  2. Is niet pluis en zeker vreemd. Plaats eens een HJT logje, Kape zal dan eens kijken of hij soms niets abnormaals terugvind. JE msn account zou misschien ook kunnen gehackt zijn.
  3. Als ze op de laptop en op de desktop niets meer weergeeft is ze gedepartioneerd.
  4. Bij die externe schijven was normaal een cs of dvd schijfje bij. Volgens mij zul je de software van iomega op die desktop moeten installeren. ---------- Post toegevoegd om 17:59 ---------- Vorige post was om 17:55 ---------- Configuratiescherm en stel die in op klassieke weergave.
  5. Start - configuratiescherm - apparaatbeheer Zie je daar gele vraagtekens of uitroeptekens. Hebben die externe harde schijven een extra powerkabel , zoals dit 2 voor in de PC en het uiteinde in de externe HD ---------- Post toegevoegd om 17:47 ---------- Vorige post was om 17:43 ---------- Een hub gaat geen oplossing bieden. Als de USB poorten op het moederbord van de desktop stuk zijn best een pci USB kaart in de computer plaatsen.
  6. En in apparaatbeheer al eens gaan kijken ? Wat ik met schijfletters bedoel? Als je de schijfletters wijzigt en je wil nu iets opslaan, en er was ingesteld dat er automatisch naar de E: schijf moest opgeslagen worden, en de schijfletter werd gewijzigd naar F: zal automatiscch opslaan niet meer lukken, en ga je opslaan als moeten gebruiken. ---------- Post toegevoegd om 16:59 ---------- Vorige post was om 16:49 ---------- Daarom niet gecrasht. Ik zou eerder zeggen niet meer gepartioneerd.
  7. Inderdaad Yannick dat is het klevertje. De onderste afbeelding , zie je zo middenin precies een zilveren draadje. Als dit niet in het klevertje verwerkt zit, heb je prijs en is het een illegale .
  8. Willem Is het een CRT scherm of een LCD of Flatscreen Met een CRT bedoel ik zo iets
  9. Inderdaad , zeker niet doen. Speciaal een bedankje voor Yannick, want was ik vergeten te vermelden. keppetje. kun je even beschrijven hoe het klevertje eruit ziet, code moet je nu natuurlijk niet vermelden. Kleur van het klevertje, en zit zo ongeveer middenin het klevertje iets dat op een zilverdraadje lijkt?
  10. Heel bizar moet ik zeggen Wat je eens kan proberen is dit progje te gebruiken. Dit geeft de licentiecodes weer van de producten die op je laptop geïnstalleerd staan. Kun je eens vergelijken of die klopt met de code die op het doosje van je win7 staat. Licensecrawler 0.0.40 - downloads - ZDNet
  11. Heb ik in mijn laatste posting reeds aangehaald
  12. @jojo Bij extra--> Internetopties Beveiliging, staan daar de instellingen juist. Bij geavanceerd, kun je onderaan IE terug de standaardwaarden instellen: Dat al eens geprobeerd? als dit allemaal niet helpt, weet ik ook geen verdere oplossing meer.
  13. Heb je na de installatie van W7 onmiddelijk de activatie uitgevoerd?
  14. @jojo Open Internet Explorer Klik bovenaan in Menu Extra --> Internet opties bij internet opties selecteer je het tabblad programma's, en kijk daar eens IE ingesteld staat als standaardbrowser.
  15. @stegisoft Ik ga hier een beetje meer uitleg geven, want blijkbaar heb je er ook niet veel kaas van gegeten. Op een andere goed werkende computer ga ik de drivers downloaden, ik ga een slipstream schijfje maken van Windows XP , waarin ik die gedownloade drivers + servicepack 2 en servicepack 3 integreer, en met dit geslipstreamde schijfje ga ik windows xp installeren. En bij de installatie zal windows de drivers automatisch installeren voor de gevonden hardware.
  16. Je kan een produktcode (licentienummer) maar op één laptop gebruiken. Als het dan om een OEM versie gaat, dus geen zelf aangekochte Vista dan gaat dit zeker niet lukken. Een OEM versie word bij een laptop of computer geleverd en bevat de drivers van de laptop of computer. Sony en Acer zijn twee verschillende merken, dus ook andere hardware , wat dan betekent , andere drivers. Gaat het om een zelf aangekochte Vista versie ga je op meerdere laptops Vista kunnen installeren, maar , zal dit moeten gebeuren met een andere product code (licentienummer) , die je dan natuurlijk zal moeten betalen.
  17. Vraag is nu juist wat de vragensteller bedoelt met installeren. Het kan ook gaan om windows7 schijfje, dat niet gelezen kan worden, en dat de recovery schijfjes van vista wel kunnen gelezen worden.
  18. Drivers worden geïnstalleerd bij een nieuwe schone installatie of wanneer men hardware gaat vervangen.Als ik mijn geluidskaart ga vervangen, installeer ik eerst de drivers en nadien plug ik de geluidskaart in, en niet omgekeerd. En wat doet HP, zij gebruiken windows installatieschijfjes waarop de drivers staan, voor hun hardware. En dit is niet enkel bij HP, is bij alle merkcomputers en laptops Bij een slipstream waarin de drivers geïntregeerd zijn, zullen de drivers bij de windows installatie dan ook automatisch geïnstalleeerd worden.
  19. Wat is master en slave Nieuwe harde schijf plaatsen: Windows overzetten met gratis imagesoftware.
  20. Als ik dit zie, zul je een xp installatieschijfje nodig hebben, dat specifiek voor HP-Compaq gemaakt is.Wat eventueel mogelijk zou zijn is om een slipstream schijfje te maken, waarin de drivers geïntegreerd worden. http://www.schoonepc.nl/instal/windows_xp_slipstreamen_autstreamer_nlite.html
  21. @bommelaarke Ga eens naar je BIOS --> Main En kijk daar eens zie afbeelding Multi -sectors transfers of deze op Maximum staat Smart monitoring op Enabled of Disabled
  22. @Superjona Wat Jurgen bedoelt is , Ubuntu downloaden, het ISO bestand naar een schijfje branden. Met dit schijfje de computer opstarten, en kiezen voor LIVE CD. Op deze manier kun je UBUNTU gebruiken, zonder dat het op de computer geïnstalleerd word. Als jij later ondervind dat UBUNTU ook iets voor jou is, kun je het dan ook op de HD van je computer installeren. Opstarten in LIVE word door velen gebruikt om Ubuntu te testen , en word dus niet op de computer geïnstalleerd.
  23. Gevonden na lang zoeken http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200704/20070419200104171_3.5_Install_Gudie_Eng_200704.pdf
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.