Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

deevvb

Lid
 • Aantal items

  63
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over deevvb

 • Titel
  Geregeld Bezoeker
 • Verjaardag 28-12-1990

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 HOME 64 bits
 • Monitor
  Generic PnP beeldscherm
 • Processor
  Intel(R) Core(TM) i7 - 6700HQ @ 2.60GHz
 • Geheugen
  16,0 GB DDR3
 • Grafische Kaart
  Geforce GTX
 • Harde Schijf
  C: 128GB SDD / D: 1000GB HDD

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

921 profielweergaven
 1. Top alles is zoals het moet zijn nu! Hartelijk dank voor alle hulp!
 2. Inderdaad dat was het probleem. Nu rest er enkel nog de lege cellen waar een € teken staan Bestaat er een manier om deze ook volledig leeg te krijgen of word dit complex.
 3. Dat was het inderdaad. De formule zonder € werkt perfect, enkel de formule met € geeft enkel het euroteken weer als de cel leeg is. Wanneer er tekst in komt verdwijnt deze nog steeds
 4. Bedankt alvast voor de hulp Echter wanneer ik deze formule gebruik krijg ik een #NAME? error.
 5. Goedemorgen, Ik ben volop bezig met een een excel sheet te maken met een invultab en 3 tabs waar deze in gekopieerd moeten worden. Echter wanneer ik een lege cel kopieer komt hier een 0 te staan. De helft van het probleem heb ik al opgelost met volgende: =invulbestand!C18 & "" Dit verbergt de 0 in alle lege vakken. Nu zit ik enkel nog met het volgende. Wanneer ik bovenstaande invul in vakken waar een currency cell staat verdwijnt het € symbool. Hoe zou ik dit kunnen oplossen zodat wanneer er in het invulbestand niets staat dit gewoon leeg is, maar wanneer er iets ingevuld is er een € teken voor het bedrag komt? Alvast bedankt voor de hulp.
 6. Hallo, Ik heb een afbeelding geupload in een excel sheet maar stuit op een probleem wanneer ik deze opsla als PDF In excel is de afbeelding perfect scherp (geupload 600dpi) Ik kan op dit werkblad blijven inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Echter wanneer ik deze opsla als PDF ziet de foto er zeer slecht uit. Bij de instellingen heb ik "do not compress images" aangevinkt zonder resultaat. Hoe zou ik dit probleem kunnen oplossen? Alvast bedankt!
 7. Heb ik net geprobeerd echter zonder resultaat. "C:\WINDOWS\system32>ipconfig /flushdns Windows IP Configuration Successfully flushed the DNS Resolver Cache. "
 8. Hallo iedereen, Ik zit met een probleemje met mijn NAS mycloud ex2 ultra. Wanneer ik verkenner open kan ik deze niet terugvinden bij mij netwerk. In het verleden stond deze er altijd netjes bij. Enkel wanneer ik via mycloud.com inlog kan ik aan mijn bestanden. Echter ligt het niet aan mijn NAS want met mijn vriendin haat laptop kan ik perfect via het netwerk aan mijn bestanden. Mijn nas word echter wel gevonden en staat bij netwerk op "opslag" echter wanneer ik daar op klik kom ik op mijn browser uit met het het ip adres van de nas. Waar zou dit aan kunnen liggen? Ik heb al enkele basis dingen geprobeerd die ik online kon terugvinden maar zonder succes.
 9. ondertussen is het gelukt, ik heb nog een andere software gevonden en daar werkte het onmiddellijk! bedankt voor de hulp.
 10. Ik ben een nieuwe header en footer aan het maken voor onze zaak om brieven te maken. Echter stuit ik op een probleem. Wanneer ik mijn header en footer plaats ziet het er allemaal perfect uit. Wanneer ik echter deze afdruk krijg ik een heel ander resultaat op papier. De letters zijn enorm vergroot en van de footer is helemaal geen spoor meer. Hoe zou dit kunnen komen? En valt dit op te lossen? Alvast bedankt!
 11. Alvast bedankt voor deze informatie. Echter heb ik 2 problemen, ik heb geen handleiding en ook geen knop met ip camera?
 12. Het betreft een vcatch, een modelnummer vind ik niet onmiddelijk terug.
 13. Hallo, Ik ben mijn ip camera aan de praat proberen te krijgen, maar momenteel zonder resultaat. Het betreft een ip camera met PoE en deze is correct aangesloten op mijn modem. Maar in mijn softwareprogramma kan ik deze niet vinden. Alsook in mijn netwerk is hier geen spoor van. Wat doe ik verkeerd of waar zou het probleem kunnen zitten? Alvast bedankt!
 14. Hallo, ik en mijn vriendin hebben een gedeeld agenda op google agenda. dus wanneer ik er een afspraak inzet komt deze er bij mijn vriendin haar agenda gewoon bij. echter vraag ik mij af of er een mogelijkheid of instelling bestaat dat wanneer ik een gedeelde afspraak toevoeg mijn vriendin hier een melding van ontvangt zodat zij hiervan op de hoogte is. indien mogelijk een melding van google agenda zelf op de telefoon. alvast bedankt! ps. Ik heb dit topic hier gestart omdat ik niet onmiddellijk een juiste plaats vond om deze te zetten.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...