Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

deevvb

Lid
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over deevvb

 • Titel
  Geregeld Bezoeker
 • Verjaardag 28-12-1990

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 HOME 64 bits
 • Monitor
  Generic PnP beeldscherm
 • Processor
  Intel(R) Core(TM) i7 - 6700HQ @ 2.60GHz
 • Geheugen
  16,0 GB DDR3
 • Grafische Kaart
  Geforce GTX
 • Harde Schijf
  C: 128GB SDD / D: 1000GB HDD

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

452 profielweergaven
 1. Kan NAS niet vinden in verkenner

  Heb ik net geprobeerd echter zonder resultaat. "C:\WINDOWS\system32>ipconfig /flushdns Windows IP Configuration Successfully flushed the DNS Resolver Cache. "
 2. Kan NAS niet vinden in verkenner

  Hallo iedereen, Ik zit met een probleemje met mijn NAS mycloud ex2 ultra. Wanneer ik verkenner open kan ik deze niet terugvinden bij mij netwerk. In het verleden stond deze er altijd netjes bij. Enkel wanneer ik via mycloud.com inlog kan ik aan mijn bestanden. Echter ligt het niet aan mijn NAS want met mijn vriendin haat laptop kan ik perfect via het netwerk aan mijn bestanden. Mijn nas word echter wel gevonden en staat bij netwerk op "opslag" echter wanneer ik daar op klik kom ik op mijn browser uit met het het ip adres van de nas. Waar zou dit aan kunnen liggen? Ik heb al enkele basis dingen geprobeerd die ik online kon terugvinden maar zonder succes.
 3. Kan ip camera niet zien

  ondertussen is het gelukt, ik heb nog een andere software gevonden en daar werkte het onmiddellijk! bedankt voor de hulp.
 4. Header print groter af dan op scherm

  Ik ben een nieuwe header en footer aan het maken voor onze zaak om brieven te maken. Echter stuit ik op een probleem. Wanneer ik mijn header en footer plaats ziet het er allemaal perfect uit. Wanneer ik echter deze afdruk krijg ik een heel ander resultaat op papier. De letters zijn enorm vergroot en van de footer is helemaal geen spoor meer. Hoe zou dit kunnen komen? En valt dit op te lossen? Alvast bedankt!
 5. Kan ip camera niet zien

  Alvast bedankt voor deze informatie. Echter heb ik 2 problemen, ik heb geen handleiding en ook geen knop met ip camera?
 6. Kan ip camera niet zien

  Het betreft een vcatch, een modelnummer vind ik niet onmiddelijk terug.
 7. Kan ip camera niet zien

  Hallo, Ik ben mijn ip camera aan de praat proberen te krijgen, maar momenteel zonder resultaat. Het betreft een ip camera met PoE en deze is correct aangesloten op mijn modem. Maar in mijn softwareprogramma kan ik deze niet vinden. Alsook in mijn netwerk is hier geen spoor van. Wat doe ik verkeerd of waar zou het probleem kunnen zitten? Alvast bedankt!
 8. Hallo, ik en mijn vriendin hebben een gedeeld agenda op google agenda. dus wanneer ik er een afspraak inzet komt deze er bij mijn vriendin haar agenda gewoon bij. echter vraag ik mij af of er een mogelijkheid of instelling bestaat dat wanneer ik een gedeelde afspraak toevoeg mijn vriendin hier een melding van ontvangt zodat zij hiervan op de hoogte is. indien mogelijk een melding van google agenda zelf op de telefoon. alvast bedankt! ps. Ik heb dit topic hier gestart omdat ik niet onmiddellijk een juiste plaats vond om deze te zetten.
 9. Systeemherstel lukt niet

  Oké werkelijk toen ik op verzenden klIk te is hij verder gegaan met zij herstel.. voorlopig is alles dus in orde.
 10. Systeemherstel lukt niet

  Ik heb een ietswat oudere laptop en zou deze een keertje willen volledig opnieuw instellen. Echter stoot ik op een probleem.. wanneer ik via systeemherstel/pc opnieuw instellen/ aan de slag de optie kies alles verwijderen kom ik op een scherm: "Bezig met voorbereiden" dit duurt niet lang. Echter staat deze melding er al de ganse voormiddag op dus vrees ik dat deze ergens vast steekt.. het molentje draait nog wel steeds rond maar geen voortgang.. Hoe kan ik dit probleem het best oplossen? Alvast bedankt voor de hulp.
 11. software voor surveillance camera

  Bedankt, dat werkt inderdaad! Slotje mag erop
 12. windows update opschonen

  slotje mag erop
 13. software voor surveillance camera

  Bedankt voor de tip, Echter heb ik een klein probleempje, misschien weet jij hier een oplossing voor.. Ik heb deze geïnstalleerd en wanneer ik het open dat kom ik op een login scherm, maar ik vind nergens een manier om een acount te maken of om het programma te openen. Hoe kan ik dit oplossen?
 14. Hallo, Ik heb mij enkele beveiligingscamera's aangeschaft, nu zit hier geen software bij om deze op mijn pc af te spelen. Kent iemand van jullie een software waar ik een livefeed van deze camera's kan bekijken en opnemen? Het zijn camera's die bedraad tot aan mij PoE switch. Alvast bedankt!
 15. windows update opschonen

  Sorry vergeten te vermelden! Ik heb nu ongeveer 8GB ruimte over, maar ik hou gewoon graag alles netjes en opgeruimd
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×