Ga naar inhoud

Martiniator

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

229 profielweergaven

Martiniator's prestaties

  1. Bij deze een laatste update. Ik begon steeds meer het gevoel te krijgen dat ik het probleem niet zou kunnen verhelpen, dus heb ik gisteren besloten om de computer te resetten en Windows opnieuw te installeren. De computer werkt nu weer naar behoren. Ik wil je alsnog heel erg bedanken voor de gedane moeite!
  2. Ik zou nu wel eens met goed nieuws willen komen, maar helaas... Nog steeds dezelfde foutmelding
  3. Ik krijg nog steeds dezelfde foutmelding. Ik ben er ook achter gekomen dan ik geen updates meer kan installeren via Windows Update, mijn gevoel zegt dat mijn probleem hieraan verbonden is. De foutmelding ik hierbij krijg is 0x800700c1
  4. Hierbij de volgende logbestanden AdwCleanerS1.txt AdwCleanerC1.txt
  5. Na het installeren van De Sims 3 kreeg ik een pop-up dat ik .NET Framework 3.5 moet installeren voordat ik De Sims kan opstarten. Vervolgens kan ik .NET niet installeren wegens een fout, de melding die hier bij staat is: De parameter is onjuist. Foutcode: 0x80070057 Nu ben ik al aan het zoeken geweest en ben een aantal oplossingen tegengekomen, welke geen van allen werken. Ik kan me niet herinneren welke oplossingen ik precies heb gebruikt (is al een paar dagen geleden), maar ik weet dat .NET downloaden en installeren niet werkt. Ook bij windows-onderdelen inschakelen krijg ik dezelfde foutmelding. Tenslotte werd er een oplossing aangereikt met DISM (oid, weet niet precies meer hoe het heet). Wederom geen succes. Ik weet niet wat ik nog meer kan doen, heeft iemand van jullie een suggestie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.