Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

fonzie53

Lid
 • Aantal items

  244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over fonzie53

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Land
  Ander Land

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

623 profielweergaven
 1. fonzie53

  browsers traag

  Kweezie wabbit gaf aan de tekst te kopiëren uit de andere topic en hier te plakken
 2. fonzie53

  browsers traag

  ker Topicstarter Lid 0 242 berichten Rapporteer bericht Geplaatst: 1 minuut geleden ok bedankt
 3. ok merk wel sedert het herstel dat het typen verbeterd is. Kan ik van hieruit de gegevens over kopiëren naar de andere topic? en hoe ik dat doen als dat kan?
 4. Hallo, Misschien een beetje eigenwijs, maar als ik een mail schrijft verschijnen er geen letters soms of vaak vertraagd en dan niet alles...duurt lang en soms iets wat ik niet. een sfc /scannow in de powershell gedaan en daar corrupted files gevonden die door het systeem zelf gerepareerd zijn. zie log bijlageCBS.log CBS.log
 5. Hallo, Van G DATA maar een keer de melding gehad en die heeft toen meteen de bedreiging in quarantaine gezet toen ik dat oké klikte daarna niets meer gezien. Een paar keer de pc opnieuw opgestart...het duurt best lang voor je het windows scherm krijgt om zelf in te loggen....het blijft best lang donker was voorheen niet zo. De pagina's van Opera zijn niet onstabiel, maar ook dat duurt een beetje lang voor je wat ziet.
 6. Hallo als bijlage de Fixlog.txt en 2 knipsels daar ik van deze versie van MBAM geen *txt kan exporteren. Fixlog_15-11-2019 10.37.17.txt
 7. Hallo, Zonder fix list kan ik niet fixen. Ik weet dat de vorige keer Kweezie Wabbit een fix list gaf die ik bij de FRST.exe voegde en kon dan gaan fixen
 8. FRST.TXT en addition als bijlage FRST_14-11-2019 19.23.57.txt Addition_14-11-2019 19.23.57.txt
 9. Als ik klik op de scan krijg ik een dumper pagina....wat is de site voor frst?
 10. fonzie53

  browsers traag

  staat het onder een andere naam misschien?
 11. fonzie53

  browsers traag

  ik kan die IObit niet vinden wel de backup AOMEI backupper waarmee ik de backup gedaan heb
 12. fonzie53

  browsers traag

  Volgens mij had kweezie Wabbit mij dit al laten doen. Maar moet ik nu een Eset online gaan draaien...heb dit ook gevraagd in de andere topic waar ik al bezig was want ik kreeg geen reactie over toen het mis ging met de iObit
 13. fonzie53 Vaste Bezoeker Topicstarter Lid 0 229 berichten Rapporteer bericht Geplaatst: 2 uren geleden Een crash van je pc, usb-stick of externe harde schijf komt bijna altijd onaangekondigd. In één seconde ben je alles kwijt ... tenzij je vooruitziend bent geweest en mits een juiste aanpak voor de nodige back-ups hebt gezorgd. Lees bv HIER hoe je dat doet. Een back-up is echter waardeloos als je niet weet waar die is opgeslagen en hoe je die kunt terugzetten. Ben je tevreden over de hulp via PC Helpforum, dan kan je ons (vrijblijvend) steunen. HIER kan je lezen hoe je dat kan ! Dit laatste gedaan gisteren en toen bij de download kreeg ik de 1e plakkinpsel en vanochtend toen ik de pc aan deed de 2e plakknipsel De backup is wel gemaakt op de hardeschijf Quote droske Moderator Moderator 518 6.028 berichten Rapporteer bericht Geplaatst: 2 uren geleden Je bent in de val getrapt door enerzijds gebruik te maken van iObit beveiliging en anderzijds Driverbooster te installeren. Quote Een crash van je pc, usb-stick of externe harde schijf komt bijna altijd onaangekondigd. In één seconde ben je alles kwijt ... tenzij je vooruitziend bent geweest en mits een juiste aanpak voor de nodige back-ups hebt gezorgd. Lees bv HIER hoe je dat doet. Een back-up is echter waardeloos als je niet weet waar die is opgeslagen en hoe je die kunt terugzetten. Ben je tevreden over de hulp via PC Helpforum, dan kan je ons (vrijblijvend) steunen. HIER kan je lezen hoe je dat kan ! Hallo, ik plak even een aantal reacties uit de andere topic...Ik deed wat m gevraagd werd goed kan wel eens anders lopen merk je dan, maar een reactie van Droske van wat verder blijft uit...mijn vraag is moet ik een Eset online doen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.