Ga naar inhoud

ED1995

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

942 profielweergaven

ED1995's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Nee ik heb maar 1 dropdown menu voor het channel zelf maar niet voor de channel width
  2. Er staat nergens modus enkel mode maar dat is niet wat ik nodig heb, denk ik.
  3. Ik ben al eerder op deze pagina geweest om het kanaal aan te passen maar ik kan nergens de channel width aanpassen.
  4. Die 40 Mhz gaan niet over de extender zelf maar eerder in het algemeen. Ik heb een bijlage toegevoegd met alle dingen die ik moest controleren/aanpassen. Ik heb de extender al een paar keer uit het stopcontact gehaald en er terug ingestoken en ook al een paar keer gereset en opnieuw ingesteld maar dat hielp allemaal niet. Daarom heb ik het bedrijf zelf gecontacteerd.
  5. Hallo Ik heb sinds kort problemen met mijn TP-Link extender en ik heb een mailtje gestuurd naar TP-Link en ze hebben mij aanbevolen om enkele dingen te controleren/aan te passen. Een van die dingen is om de channel width van de wifi in te stellen op 40 Mhz. Ik heb al wat gezocht op het internet maar ik vind nergens duidelijk terug hoe ik dit kan aanpassen. Kan iemand mij helpen?
  6. Hallo Sinds kort heb ik internetproblemen wanneer ik verbinding maak met een extender. Het gaat om het type TP-Link WA850RE. Ik heb het al 4 keer gereset en opnieuw geïnstalleerd en dan heb ik internet voor enkele seconden maar daarna is het weer gedaan. Het enig lampje dat knippert is het lampje bij wireless en het signaal is 2 à 3 lampjes. Dit is niet super sterk maar voorheen nooit geen problemen mee gehad. Iemand die zou weten wat ik nog meer kan doen?
  7. Hallo Mijn zus heeft problemen met de printer en ik wou deze verwijderen van haar computer en opnieuw installeren. Dat verwijderen lukt echter niet. Ik heb al verschillende stappen ondernomen zoals besproken in deze link: https://windowsreport.com/cant-remove-printer-windows-10/ maar geen enkele werkt. De status van de printer staat momenteel op apparaat verwijderen maar de printer blijft wel gewoon staan tussen de apparaten. Kan iemand mij helpen?
  8. ED1995

    kruisverwijzing

    Hallo Ik ben momenteel aan het schrijven aan mijn thesis en ik voeg af en toe een kruisverwijzing in naar een afbeelding in mijn thesis. Hiervoor heb ik hier nooit problemen mee gehad maar nu als ik een kruisverwijzing toevoeg dan plakt Word ook de afbeelding op die plaats en niet enkel meer de naam van de figuur? Iemand een idee hoe dit komt?
  9. Hallo Is er een manier om twee computers die fysiek niet op dezelfde plaats zijn dus ook niet dezelfde internetconnectie hebben met elkaar te verbinden via een netwerk. Mijn vader koopt een nieuwe desktop computer voor op zijn bureau en hij zou zijn laptop thuis laten. Ik vraag mij dus af of er manier is om ervoor te zorgen dat de bestanden die hij maakt op zijn desktop computer ook toegankelijk zijn vanaf zijn laptop thuis. Hij zou ook kunnen werken met een dropbox of onedrive systeem maar ik vraag mij af of er nog een andere manier is?
  10. Hallo Is er een manier om een 16 bit batch file te laten werken op een windows 8.1 64 bit besturingssysteem?
  11. Bedankt! ik heb hiermee inderdaad het probleem kunnen oplossen
  12. Hallo Ik heb een externe harde schijf die ik gebruik om regelmatig back-ups te maken van mijn laptop. Ik wou nu enkele oudere back-ups verwijderen om wat meer plaats vrij te maken. Bij het verwijderen, krijg ik echter een foutmelding dat de bestandsnaam te lang is voor de doelmap. Ik krijg het advies om de bestandsnaam aan te passen. Het probleem is echter dat als ik met mijn rechtermuisknop op het bestand klik dat ik de optie "naam wijzigen" niet te zien krijg. Ik kan het pdf bestand ook niet openen en ik heb ook al geprobeerd om het te knippen en ergens anders te plakken maar dit lukt ook niet. Kan iemand mij helpen met dit probleem?
  13. Hallo Ik kan sinds vandaag geen afbeeldingen of bijlagen meer uploaden in een facebookgesprek. Ik ben gaan zoeken op het internet en heb op deze site (https://www.facebook.com/help/167931376599294) gevonden dat het kan te maken met adobe flash player. Als ik dan op de link klik om de nieuwste adobe flash player te downloaden kom ik op de site van adobe flash player waarop staat dat ik nieuwste versie heb maar dat die is uitgeschakeld. Ik word doorverwezen naar deze site (https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-google-chrome.html) om het probleem op te lossen. Maar als ik about:plugins intyp in de adresbalk dan krijg ik de melding dat deze site niet bereikbaar is. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Heb het al op de pc van mijn zus geprobeerd en daar kan ik wel nog gewoon foto's uploaden dus er is weldegelijk een probleem met mijn computer en met firefox kan ik ook nog foto's uploaden. Heb zowel adobe flash player als chrome ook al opnieuw geïnstalleerd, maar het probleem blijft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.