Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ED1995

Lid
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ED1995

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

382 profielweergaven
 1. Hallo Mijn zus heeft problemen met de printer en ik wou deze verwijderen van haar computer en opnieuw installeren. Dat verwijderen lukt echter niet. Ik heb al verschillende stappen ondernomen zoals besproken in deze link: https://windowsreport.com/cant-remove-printer-windows-10/ maar geen enkele werkt. De status van de printer staat momenteel op apparaat verwijderen maar de printer blijft wel gewoon staan tussen de apparaten. Kan iemand mij helpen?
 2. kruisverwijzing

  Hallo Ik ben momenteel aan het schrijven aan mijn thesis en ik voeg af en toe een kruisverwijzing in naar een afbeelding in mijn thesis. Hiervoor heb ik hier nooit problemen mee gehad maar nu als ik een kruisverwijzing toevoeg dan plakt Word ook de afbeelding op die plaats en niet enkel meer de naam van de figuur? Iemand een idee hoe dit komt?
 3. Hallo Is er een manier om twee computers die fysiek niet op dezelfde plaats zijn dus ook niet dezelfde internetconnectie hebben met elkaar te verbinden via een netwerk. Mijn vader koopt een nieuwe desktop computer voor op zijn bureau en hij zou zijn laptop thuis laten. Ik vraag mij dus af of er manier is om ervoor te zorgen dat de bestanden die hij maakt op zijn desktop computer ook toegankelijk zijn vanaf zijn laptop thuis. Hij zou ook kunnen werken met een dropbox of onedrive systeem maar ik vraag mij af of er nog een andere manier is?
 4. 16 bit batch file

  Hallo Is er een manier om een 16 bit batch file te laten werken op een windows 8.1 64 bit besturingssysteem?
 5. bestand verwijderen externe harde schijf

  Bedankt! ik heb hiermee inderdaad het probleem kunnen oplossen
 6. Hallo Ik heb een externe harde schijf die ik gebruik om regelmatig back-ups te maken van mijn laptop. Ik wou nu enkele oudere back-ups verwijderen om wat meer plaats vrij te maken. Bij het verwijderen, krijg ik echter een foutmelding dat de bestandsnaam te lang is voor de doelmap. Ik krijg het advies om de bestandsnaam aan te passen. Het probleem is echter dat als ik met mijn rechtermuisknop op het bestand klik dat ik de optie "naam wijzigen" niet te zien krijg. Ik kan het pdf bestand ook niet openen en ik heb ook al geprobeerd om het te knippen en ergens anders te plakken maar dit lukt ook niet. Kan iemand mij helpen met dit probleem?
 7. Hallo Ik kan sinds vandaag geen afbeeldingen of bijlagen meer uploaden in een facebookgesprek. Ik ben gaan zoeken op het internet en heb op deze site (https://www.facebook.com/help/167931376599294) gevonden dat het kan te maken met adobe flash player. Als ik dan op de link klik om de nieuwste adobe flash player te downloaden kom ik op de site van adobe flash player waarop staat dat ik nieuwste versie heb maar dat die is uitgeschakeld. Ik word doorverwezen naar deze site (https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-google-chrome.html) om het probleem op te lossen. Maar als ik about:plugins intyp in de adresbalk dan krijg ik de melding dat deze site niet bereikbaar is. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Heb het al op de pc van mijn zus geprobeerd en daar kan ik wel nog gewoon foto's uploaden dus er is weldegelijk een probleem met mijn computer en met firefox kan ik ook nog foto's uploaden. Heb zowel adobe flash player als chrome ook al opnieuw geïnstalleerd, maar het probleem blijft.
 8. trage PC + foutmelding

  Ja ik heb wel de indruk dat de prestaties nog verbeterd zijn, bedankt!
 9. trage PC + foutmelding

  Hierbij het bestandje Fixlog.txt
 10. trage PC + foutmelding

  Oké super bedankt!
 11. trage PC + foutmelding

  De resultaten van de scan Addition.txt FRST.txt
 12. trage PC + foutmelding

  Ik heb de indruk dat de snelheid van het systeem er wel op vooruit gegaan is. Wat ik wel heb sinds ik de Fastboot heb uitgeschakeld, is dat mijn bureaublad tevoorschijn komt maar de verschillende icoontjes niet onmiddellijk en dan krijg ik gedurende twee seconden een groen scherm en dan verschijnt mijn bureaublad opnieuw en beginnen alle icoontjes geleidelijk aan te verschijnen. Maar misschien kan hier niet echt iets aan gedaan worden? Zijn er verder nog stappen die ik kan ondernemen om het systeem te versnellen? In ieder geval al enorm bedankt voor al deze hulp!
 13. trage PC + foutmelding

  Dit was het resultaat: startup.txt
 14. trage PC + foutmelding

  Dit was het resultaat
 15. trage PC + foutmelding

  Maar is er ook nog een manier om mijn laptop eventueel weer wat sneller te laten werken?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×