ED1995

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ED1995

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag

Recente bezoekers van dit profiel

156 profielweergaven
 1. Oké enorm bedankt!
 2. Dat is vreemd, ik heb het nog eens opnieuw uitgevoerd en het logje is opnieuw leeg. Ik heb een afbeelding toegevoegd van wat ik te zien krijg in opdrachtprompt, heb ik daar iets verkeerd gedaan misschien?
 3. Sorry dat het even duurde maar hierbij dan toch het logje sfcdetails.txt
 4. Hallo Bestaat er een mogelijkheid om tinder ook op je pc te installeren? Ik heb al een site gevonden waarmee je ook op tinder kan, maar volgens mij is dat dan niet gelinkt aan het tinderaccount dat ik al heb op mijn smartphone. Alvast bedankt
 5. Hierbij de output van Blue screen view dump files.txt
 6. Hier is de link: http://speccy.piriform.com/results/cqyhixyZMhmF8pBdCUWb7yx
 7. Hallo Heb de indruk dat mijn pc trager en trager werkt. Deze is ondertussen ook wel al 4 jaar oud dus het is wel begrijpelijk dat hij niet meer zo snel werkt als in het begin. Het gaat om een Toshiba Satellite C55-A-1D7. Verder heb ik deze week ook al 3 keer een blauw scherm op mijn pc gekregen met daarop dat hij fouten aan het verzamelen is, daarna wordt mijn pc afgesloten en ook weer terug opgestart en ik ben wel niets kwijt maar het is wel irritant aangezien dat gewoon onaangekondigd gebeurt. Iemand die mij kan helpen? Alvast bedankt
 8. Ja maar vroeger kon ik het ook gewoon kopiëren en plakken van het internet zonder het eerst te moeten opslaan
 9. Hallo Als ik een afbeelding wil kopiëren en plakken van het internet in word of powerpoint dan lukt dit niet. Ik krijg gewoon een leeg wit vlak ter grootte van de afbeelding, maar de afbeelding zelf krijg ik niet te zien. Ik zit al een tijdje met dit probleem, iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?
 10. Hallo Ik probeer een wifi-hotspot te maken van mijn laptop met behulp van virtual rooter. Maar ik krijg volgende foutmelding: "De groep of bron heeft niet de juiste status om de aangevraagde bewerking uit te voeren". Heeft iemand een idee wat ik hieraan kan doen? Ik heb ook al geprobeerd om een wifi-hotspot aan te maken via opdrachtprompt, maar ook hier krijg ik dezelfde foutmelding.
 11. Als ik mij online inlog op dropbox op mijn computer dan kan ik aan al mijn bestanden. Als ik dit echter doe op mijn vader zijn computer dan lukt dit niet. Er zijn bepaalde mappen waar er zo een blauw symbool bijstaat met twee witte pijlen in en het zijn bij deze mappen dat ik de bestanden niet kan zien op mijn vader zijn computer. Dropbox zegt ook dat er een back-up wordt gemaakt van al deze bestanden zodat wanneer je computer crasht dat je ze nog hebt. Ik dacht dat het feit dat je je bestanden online kon terugvinden zogezegd de backup was, maar als mijn computer crasht dan kan ik bijvoorbeeld niet al mijn bestanden terugvinden via mijn vader zijn computer? Dus hoe werkt dat backup systeem dan?
 12. Ja het gaat inderdaad om een Toshiba Satellite en het 10 seconden indrukken van de Fn toets werkt ook niet
 13. Jammer genoeg lost dit het probleem niet op
 14. Hallo Na het uitvoeren van een systeemherstel werkt mijn FN toets plots omgekeerd. Normaal moet ik voor het volume te veranderen op de F9 of F10 knop drukken zonder de FN toets ingedrukt te houden. Maar nu moet ik de FN toets wel ingedrukt houden om dit te doen. Iemand een idee hoe ik dit terug kan oplossen?
 15. Hallo Ik heb van mijn laptop een wifi-hotspot gemaakt zodat ik met mijn smartphone op het internet kan. De wifi-hotspot aanmaken was geen probleem en ik kan met mijn smartphone de hotspot ook vinden en verbinding mee maken. Alleen werkt het internet niet, ik kan op geen enkele internetpagina geraken of een app gebruiken. Iemand een idee wat ik hieraan kan doen? Alvast bedankt!