Ga naar inhoud

jose

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jose's prestaties

  1. Je moet eerst weten welke video kaart op je systeem zit. Door EVEREST te downloaden kun je te weten komen.
  2. En zeiden ze niet waarom je moest checken ?
  3. Het gaat niet om het ontbreken van sleutels. Ondanks als je soms CCcleaner gebruikt na het unstallen van een progamma dat er nog restanten zitten en voordat je het progamma er weer op gaat zetten zijn mijn voorgestelde handelingen zeker niet overbodig.
  4. Om te beginnen moet je de meest recente driver van uw videokaart downloaden en installeren. Je zult merken dat je dan meer mogelijkheden krijgt voor wat betreft het stoeien met de opties van de videokaart en mogelijk gebeurt dat met een speciaal hulpprogramma van de fabrikant. Check dan de HDMI-opties. Verder is het afhankelijk van de videokaart op welke manier het signaal op de HDMI-kabel wordt gezet en dat heeft – onder andere – te maken met de beeldschermresolutie. Verder opgemerkt dat je wellicht moet aangeven dat het TV-scherm de standaard-monitor gaat worden.
  5. Office ook verwijderen in de register-editor. ga naar start dan uitvoeren typ dan regedit dan kijk je in HKEY_CURRENT_USER en bij HKEY_LOCAL_MACHINE bij allebei onder software en dan microsoft dan zie je office staan bij allebei verwijder je die keys, soms leest het systeem hier nog uit en blijven sommige configuraties staan. Doe eerst unstallen en dan bovenstaande uitvoeren.
  6. je moet booten van de bijgeleverde recovery-cd en vervolgens voor optie 1 kiezen. Aangezien je geen recovery CD hebt heb je een probleem. Je kunt bij medion een recovery CD bestellen 80 Euro. Retten.exe is niet te downloaden.
  7. Dit moet kunnen volgens de eerste reactie van mij in dit topic.
  8. Heb je toevallig de UAC uitgeschakeld , deze even tijdelijk inschakelen, printer installeren hierna UAC weer uitgeschakelen.
  9. Op deze wijze moet het ook kunnen KLIK HIER
  10. Ga in internet explorer naar Extra-internetopties en dan tabblad progamma's en klik bij E-mail op vinkje en stel E-Mail ontvanger in.
  11. Wat als je bij Taakbeheer het proces spoolsv.exe sluit, en het dan nogmaals probeert?
  12. Het lijkt me volgens jouw informatie dat het enigste wat je kunt doen, te scannen op virussen en spyware.
  13. Ga eens naar deze link Aan Updates zijn kosten verbonden Ik meen dat een kaartmateriaal-update bij mio 180 euro kost. En bovendien geven ze geen enkele garantie of er uberhaupt een update is of komt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.