Ga naar inhoud

bocholt666

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bocholt666

  1. Ah oké bedankt.! Maar kun je er ook voor zorgen dat hij programma's,... automatisch opslaat op de E: schijf bij het installeren ervan. Alvast bedankt.!
  2. Ik gebruik Firefox 3.5. Heb je dan ook nog andere programma's om foto's op te slaan.?
  3. Maar als je alles op een andere schijf zet kun je d'r dan ook voor zorgen dat hij automatisch alles daar opslaat. Want als ik nu bv. een foto download komt die automatisch weer op die c-schijf te staan. Kun je er ook voor zorgen dat die nu automatisch op de E-scijf opslaat ?
  4. dan denk ik dat is alles op een andere schijf ga zetten. En alleen de programma's die hij automatisch instaleert op de C-schijf te laten staan. Bedankt.!
  5. hallo, Ik heb in mijn pc 2 harde-schijven zitten van 160Gb. Nu is een schijf opgedeeld in 2 partities van 60Gb. Op een van die partities staat de besturingssoftware Windows Vista. Die partitie is bijna vol. Nu is mijn vraag is het erg als die partitie vol is en springt hij automatisch over op de ander partitie ? Alvast bedankt.! Grtjs Bocholt666
  6. Hallo, Ik wil een Mac kopen. Maar toen zag ik dat die behoorlijk duur waren. Dus ik vroeg mij af of je Mac OS X Leopard ook op een gewone desktop pc kon installeren. Dus is mijn vraag of je Mac OS X Leopard kan installeren op een gewone desktop computer van bv. Acer. Al bedankt voor het antwoorden. Groetjes. (Sorry als dit verkeerd staat. Ik dacht ik zet het hier omdat op elke pc Vista standaard staat.)
  7. Ik heb het opgelost gekregen.! Dank u voor de hulp.! Grtjs Bocholt666
  8. hallo, Ik heb een beetje hulp nodig. Ik heb op webs.com een website aangemaakt en die kun je met zo'n kladblok document bewerken. daarvoor moet je http://www. veranderen in iets. Alleen ik weet niet naar welke naam je dat dan wel moet veranderen. Dus ik dacht misschien weet iemand van jullie het. dus alvast bedankt voor het antwoorden. groetjes bocholt666
  9. Hallo, Ik ben van plan om een Mac Mini te kopen. Maar het monitor van Apple zelf is behoorlijk duur.!! Dus nu is mijn vraag : zijn monitoren van bv. Hp compatibel met mac ? Alvast bedankt voor het helpen.!!! Bocholt666
  10. Windows xp ---------- Post toegevoegd om 08:39 ---------- Vorige post was om 08:36 ---------- Er staan nergens vraagtekens. Maar er staat wel niks van drivers.
  11. hallo, Ik heb een probleem. Ik heb mijn computer nu geformatteerd. En nu wil ik verbinding maken met het internet en dan zegt hij "er is beperkte of geen verbindings mogelijkheden." Wat moet ik nu doen ??? Alvast bedankt
  12. Photofiltre is ook een heel fijn programma. Dit kan tot 99% hetzelfde als photoshop. PhotoFiltre Studio
  13. Ik zou het laten staan. Zeker norton dat is je virus detector. Nero is ook een heel fijn programma. En Adobe reader is voor pdf-filles te open dus dat heb je ook nog nodig.
  14. Ik bedoel andere als die die je kunt downloaden bestaat dat ?
  15. Hallo, Ik heb een vraagje kun je ook andere muisaanwijzers downloaden ? Sorry als dit verkeerd staat. Ik wist niet waar ik het anders moest zetten.
  16. Dit heb ik ook aan de hand gehad. ik heb met systeem herstel de computer gewoon teruggedraaid tot de vorige update en word 2003 werkt weer.
  17. Je hebt ook zoiets als yotta byte. 8 bits = 1 byte 1024 Byte = 1 Kb 1024 kb = 1 mb 1024 mb = 1 gb 1024 gb = 1 tb 1 yottabyte = 160 exabyte Een petabyte aan informatie komt ongeveer overeen met: Een toren van 1,8 km hoog van gestapelde cd-romschijven zonder doosje en 1 yotta byte is nog meer maar zoiets bestaat nog niet eens.
  18. Bedankt !! Ik ga het gewoon herinstalleren. Maar die computer dient alleen nog als hoofd-computer. Bedankt.!!!
  19. Hallo, Ik heb een heel oude computer. Deze heeft een schijf van 10 Gb. En ik heb nog maar 28 Mb vrije schijfruimte. dus mijn vraag is : Kan je de harde schijf formatteren zonder windows xp te verwijderen ? Alvast bedank Bocholt666
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.