Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

IDEFIX

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over IDEFIX

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Tot nu toe is die mail niet meer teruggekomen. Ik blijf het wel in de gaten houden en indien het herbegint meld ik het wel. Mag dus gesloten worden, bedankt allemaal.
 2. Dat ga ik eens noteren maar ik vermoed dat het iedere keer anders is . Ik laat iets weten.
 3. Mijn Windows Live Mail geeft voor ongewenste mail de mogelijkheid om de afzender en Domein toe te voegen aan geblokkeerde afzenders. Regelmatig krijg ik dezelfde soort mail die ik telkens verwijder maar die blijven regelmatig terugkomen. Er is op die mail een icoontje voorzien om uit te schrijven maar dan kom ik op een publiciteitspagina die met de mail niets te maken heeft waar dan gevraagd wordt om mijn e-mail te bevestigen. Dat heb ik niet gedaan omdat ik de zaak niet vertrouw. Hoe kan ik van zo een mail verlost geraken?
 4. Allemaal bedankt voor de interesse hoor. Ondertussen heb ik de ronde gedaan via Telenet die na hun deel gedaan te hebben me doorgestuurd hebben naar de Apple store dier me ook niet kon helpen maar waar men me een procedure van 2 blz. lang gegeven hebben m d activatie voor te bereiden.Als dat opgelost is dan kunnen zij het terug activeren mits betaling ven € 25 . Blijkbaar is het spul volledig geblokkeerd wegens ingave van verkeerde code.. Ik heb het dus teruggegeven aan de milde schenker omdat hij over alle nodige informatie beschikt die nodig is . Zelfs als hij het weggooit dank ik hem nog altijd vriendelijk voor de mooie geste met goede bedoelingen. Probleem is dus niet opgelost maar mag hier wel gestopt worden.
 5. Ik heb juist een IPhone Apple 5 gekregen. Ik ben naar Telenet geweest en die hebben me een nieuwe Sim kaart gegeven en een nieuwe Pin en Puk code; Thuis heb ik de Simkaart in het toestel gestopt en ik kreeg ogenblikkelijk de tekst Sim VERGRENDELD op het scherm. Na diverse pogingen lig ik er nu een uur uit . Ondertussen heb ik die SIM kaart eens in mijn oud GSM mmeke gestoken en daar kan ik nu dus alleen maar naar noodnummer bellen. Ik vermoed dus dat er een probleem met die Sim kaart is. Weet er iemand hoe ik dit kan oplossen?
 6. Ik dacht dat ik het met mijn vorige mail afgesloten had . Het thema mag dus afgesloten worden. Dus nogmaals dank voor de tussenkomst hoor..
 7. Porrelaar kun je geloven dat ik die voorgestelde handeling niet durf doen? Het draait nu momenteel en ik vrees dat als ik die uninstall device enz. uitvoer dat ik op een andere manier in de problemen ga geraken.
 8. Ik heb dat sinds ik de herstelling gedaan heb van die uitgerokken teksten. Dus zoals ik al zowat overal gelezen heb zou het inderdaad iets kunnen te maken hebben met die videokaart die toen problemen gaf. Ik ga me er , zoals de anderen, dus ook geen zorgen in maken. Ondertussen bedankt hoor.
 9. Bij het opstarten van mijn PC verschijnt er in en korte flits een zwart vakje op mijn bureaublad. Het gaat zo snel dat ik onmogelijk kan zien wat het is. Ken iemand dit?
 10. Ik heb al alles geprobeerd om een website op gemaximaliseerd scherm te laten openen en niets werkt. Op de icoon IE geklikt, eigenschappen gekeken en daar staat duidelijk gemaximaliseerd en toch opent het scherm steevast op een klein scherm. Dus R; klik in bovenste balk, maximaliseren aanklikken en dan kan ik verder. Het eigenaardige is dat, als er één scherm actief is en geminimaliseerd, alle andere snelkoppelingen in gemaximaliseerd scherm openen.
 11. Ik heb inderdaad de versie 1703 . Ik zou zeggen dat ik de volgende versie 1709 update afwacht en zie wat er gebeurd. Blijft alles staan dan is dat goed, zit ik weer met de klodden dan zal ik graag uw voortel voor die Windows 8 driver opvolgen. Toch eigenaardig dat het bij Calvus zo goed blijft draaien, tenzij het er iets mee te maken heeft dat hij versie 1709 heeft en dat daar geen probleem meer mee is?.
 12. Porrelaar ...duizendmaal bedankt hoor. Het werkt zoals het vroeger was. Maar?????? Gaat dat niet tenietgedaan worden bij de volgende update van Win 10??
 13. Dubbel gebruik.................Sorry....................
 14. Hallo allemaal. Hier bij mij ook dat probleem met die iconen. Ondertussen al contact gehad met Porrelaar en al bepaalde zaken opgezocht. Het probleem is inderdaad de videokaart ATLRadion HD 4600 , bevestigd door Windows. Op de support site van AMD (nieuwe naam voor ATI) staat duidelijk vermeld dat deze kaart niet ondersteund wordt in Windows 10. Zie de volgende link: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Win10-Driver-Support.aspx Bij mij is de configaratie de volgende Kan er iemand hieraan zien of er , na plaatsing van andere videokaart (Welke)??? nog ander problemen zouden opduiken bv. met moederbord ov voeding???
 15. Hallo allemaal. Hier bij mij ook dat probleem met die iconen. Ondertussen al contact gehad met Porrelaar en al bepaalde zaken opgezocht. Het probleem is inderdaad de videokaart ATLRadion HD 4600 , bevestigd door Windows. Op de support site van AMD (nieuwe naam voor ATI) staat duidelijk vermeld dat deze kaart niet ondersteund wordt in Windows 10. Zie de volgende link: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Win10-Driver-Support.aspx Bij mij is de configaratie de volgende Kan er iemand hieraan zien of er , na plaatsing van andere videokaart (Welke)??? nog ander problemen zouden opduiken bv. met moederbord ov voeding??? Dank bij voorbaat hoor..............
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...