Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Nick de Waard

Lid
 • Aantal items

  118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Nick de Waard

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nick de Waard

  White screen of death

  Beste helden, Sinds enige tijd heb ik de Crucial MX500 in mijn Macbook geplaatst. Na verloop van tijd begon de laptop vast te lopen. En sinds deze week heb ik als ik de macbook opstart een wit scherm met een cirkel en streep. Als ik wil checken wat er mis is met mijn harde schijf krijg ik de foutmeldingen die je in de afbeeldingen kan zien... Wie kan mij helpen?
 2. Nick de Waard

  Macbook pro mid 2012 13 inch RAM upgrade geven

  Ik word reeds geholpen bij Macfreak deze kan op slot!
 3. Nick de Waard

  Macbook pro mid 2012 13 inch RAM upgrade geven

  Haha klopt, toch bedankt voor de input!
 4. Nick de Waard

  Macbook pro mid 2012 13 inch RAM upgrade geven

  Kun je toelichten waarom hij het niks waard vond? En je kunt toch "opnieuw" beginnen als je een nieuwe harde schijf installeert?
 5. Hallo, Mijn vriendin heeft een Macbook pro en wilt graag dat deze sneller gaat. Nu heb ik reeds een SSD schijf aangeschaft en ga deze er in de komende dagen in monteren. Nu las ik dat het RAM geheugen 4GB is en wil deze graag upgraden. Is het mogelijk om te upgraden naar 16GB? Want op de Apple site staat dat 8GB maximaal is terwijl hier staat dat 16GB wel werkt! De Macbook willen we graag gebruiken om mee te werken met het bedrijf, geen games spelen. Denk aan: Photoshop, Mailprogramma's en andere software. PS. Nog ergens een goede uitleg hoe ik een nieuwe SSD schijf installeer in een Macbook? Software matig weet ik niet precies hoe Macbooks werken.
 6. Nick de Waard

  Laptop een upgrade geven

  Budget is helaas niet toereikend. Dus ik moet nog even geduld hebben! Met een nieuwe goede laptop ben je al gauw 1.500€ achter de rug.. bedankt voor de info! Ik ga er mee aan de slag
 7. Nick de Waard

  Laptop een upgrade geven

  Ik ga het met de nieuwe SSD schijf toch proberen om Windows 10 er schoon op te installeren met mijn oude code en nieuwe Windows 10 DVD. Heb altijd voor de zekerheid dan nog een DVD met Windows 7 er ook bij. Is het proberen waard toch? Hoe gaat dat eigenlijk, een nieuwe SSD schijf installeren? Heb je daar van een goede betrouwbare stappenplan voor me?
 8. Nick de Waard

  Laptop een upgrade geven

  Dan is het wel handig om Windows 10 ook aan te schaffen!
 9. Nick de Waard

  Laptop een upgrade geven

  Precies dit ja, heb ik ook. Nu, na 5/6 jaar denk ik, oké er moet iets veranderen aan mijn laptop. Dus ga je opzoek naar wat er beter kan. De hardware doet het nog prima dat in de laptop zit, bovendien heb ik laatst nieuwe koelpasta geplaatst waardoor de laptop ook weer een slag sneller gaat en niet zo warm wordt. Scheelt flink! Jij gebruikt Windows 10, waarom geen Windows 7? Wordt je niet helemaal gek van al die vlakken?
 10. Nick de Waard

  Laptop een upgrade geven

  Ben ook wel benieuwd wat de experts op dit forum aanraden: De 860 EVO van Samsung Of de Crucial MX500
 11. Nick de Waard

  Laptop een upgrade geven

  Dit moet wel lukken, heb al eerder met @droske het e.e.a. gedaan. Ook een Windows 7 installatieschijf gemaakt met Windows ISO downloader, deze kan ik gebruiken? Maar ook de laptop opnieuw geïnstalleerd, dus dit moet ook vast lukken! Ik kan de product key nog goed lezen. Dus wat jou betreft is 100€ voor SSD het meer dan waard?
 12. Nick de Waard

  Laptop een upgrade geven

  Wow klinkt goed! Voor €100 SSD, dat lijkt me pas een nuttige upgrade voor weinig geld! Bedankt voor je heldere uitleg! Nadat ik een nieuwe SSD schijf heb gekocht, hoe installeer ik Windows?
 13. Nick de Waard

  Laptop een upgrade geven

  Dankjewel Porrelaar voor je heldere antwoord. Helaas kan je niet altijd evenveel upgraden in een laptop. Wat voor SSD zou jij mij aanraden?
 14. Nick de Waard

  Laptop een upgrade geven

  Hallo, Ik wil graag mijn laptop (speccy) een upgrade geven zodat ik bijvoorbeeld Realm Royale soepel kan spelen. Dit heb ik volgens can you run it nodig (zie afbeelding hieronder). Wat raden jullie aan? Ik zit te denken aan een budget van €200 voor een item om te upgraden.
 15. Nick de Waard

  Laptop gaat erg traag

  Leuk programma inderdaad! Heb 'm gedownload, dankjewel! Viel me trouwens op net tijdens het spelen van Paladins dat m'n videokaart flink afgekoeld is!! komt niet meer boven de 50 graden uit, best oke toch? CPU nog wel aan de hoge kant, 70 graden ongeveer..
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.