Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Nick de Waard

Lid
 • Aantal items

  97
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Nick de Waard

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ja Winflash is om de BIOS te updaten, maar dat lukt niet. Wel heb ik een aantal afbeeldingen van mijn BIOS kunnen maken. Misschien ziet hier iets tussen waar je wat mee kunt? https://uploadfiles.io/u1gjw De procedure ook uitgevoerd en werkte niet...
 2. Ja, zojuist geprobeerd. Echter krijg ik een blauwscherm met foutmelding als ik Winflash wil opstarten...
 3. De verkoper geeft het volgende aan: Dergelijke problemen kunnen te maken hebben met de drivers van deaccu. De geïnstalleerde drivers waren wel geschikt voor uw oude accumaar werken mogelijk niet goed voor de nieuwe. Windows herkent nietdirect dat de nieuwe accu een andere chipset heeft en de driversdienen daarom handmatig ververst te worden. Om dit op een goede manierte doen, kunt u de volgende stappen doorlopen:- Sluit uw laptop af en koppel deze los van de adapter- Verwijder de oude of nieuwe laptop accu uit de laptop- Koppel de adapter weer aan de laptop en start de laptop op zonderlaptop accu geplaatst- Open eenmaal in Windows het Apparaatbeheer door de volgende stappen te volgen:Windows 7: Start -> Configuratiescherm -> Systeem en beveiliging ->ApparaatbeheerWindows 8: Start -> Apps -> Configuratiescherm -> ApparatenWindows 10: De Windows toets indrukken -> daarna typt u het woordapparaatbeheer in (of devices in de Engelstalige Windows versie) endrukt u op de enter knop.- Als u om het beheerderswachtwoord of een bevestiging wordt gevraagd,typt u het wachtwoord of geeft u goedkeuring- Dubbelklik op het kopje "Accu's"- Klik met de rechtermuisknop op "Accu die voldoet aan MicrosoftACPI-besturingsmethode" en klik vervolgens op "Verwijderen"- Als Windows om bevestiging vraagt geeft dan "Ja" aan- Start de laptop opnieuw op zonder accu- Sluit nadat de laptop is opgestart de laptop weer volledig af zodatdeze helemaal uitgeschakeld is- Start de laptop op met de nieuwe accu geplaatstTijdens het opstarten wordt automatisch een nieuwe drivergeïnstalleerd waarmee het probleem opgelost zou moeten zijn.Het is overigens niet ongewoon als een nieuwe accu aanvankelijk nogniet zijn volledige capaciteit bereikt. We adviseren meestal de nieuweaccu ongeveer 10 oplaadcycli te laten maken. Dwz. ontladen tot debijna-leeg melding verschijnt, vervolgens de netstroom aansluiten ende accu volladen. Hierdoor worden de cellen goed geactiveerd. Naongeveer 10 keer zou de accu zijn volledige capaciteit bereikt moetenhebben.Daarnaast kan een bios update ook voorkomende problemen metvervangende accu's oplossen. Op de website van de fabrikant van delaptop kunt u onder downloads of support/ondersteuning controleren ofer een nieuwere versie van de bios beschikbaar is. Ook zouden daarinstructies voor de installatie moeten staan. Het is in alle gevalleneen aanbeveling om de nieuwste bios geïnstalleerd te hebben. Dezeupdates bevatten vaak een efficiëntere aansturing van verschillendecomponenten.Als u ondanks deze oplossingen toch nog problemen ondervindt kunnen weandere mogelijkheden bekijken. Wij horen graag van u of dezeoplossingen voor u gewerkt hebben. Ik heb zelf nog niet in de BIOS kunnen kijken.
 4. Hallo, Voor mijn ASUS K53SV laptop heb ik een nieuwe batterij gekocht, die ander was kapot (laadde niet meer op). Nu heb ik een nieuwe batterij gekocht en nu heb ik de batterij de gehele avond aan de oplader gehangen en nu blijkt dat de batterij maar tot 81% is opgeladen... Ook merk ik dat na een aantal uur gebruik (zonder lader) de batterij nogsteeds op 81% blijft hangen. Vreemd, er is dus duidelijk iets mis... Kortom: nieuwe batterij gekocht en het percentage dat Windows aangeeft komt niet overeen met de percentages dat in de batterij zitten. Edit: ook Windows 10 er op geïnstalleerd, misschien dat dat van invloed is? Nog niks met BIOS e.d. gedaan. Dit is de informatie dat komt uit de BatteryInfoView Tool: Description Value Battery Name [MKF_BASEBOARD_ID] Manufacture Name [MKF_CUSTOMER] Serial Number Manufacture Date Power State Discharging Current Capacity (in %) 80.8% Current Capacity Value 40.382 mWh Full Charged Capacity 49.950 mWh Designed Capacity 48.840 mWh Battery Health 102.3% Voltage 11.688 millivolts Charge/Discharge Rate -11.122 milliwatts Chemistry Lithium Ion Low Battery Capacity (1) 500 mWh Low Battery Capacity (2) 4.995 mWh Critical Bias Number of charge/discharge cycles 0 Battery Temperature Remaining battery time for the current activity (Estimated) Full battery time for the current activity (Estimated) Remaining time for charging the battery (Estimated) Total time for charging the battery (Estimated)
 5. Beste helden, Sinds enige tijd heb ik de Crucial MX500 in mijn Macbook geplaatst. Na verloop van tijd begon de laptop vast te lopen. En sinds deze week heb ik als ik de macbook opstart een wit scherm met een cirkel en streep. Als ik wil checken wat er mis is met mijn harde schijf krijg ik de foutmeldingen die je in de afbeeldingen kan zien... Wie kan mij helpen?
 6. Kun je toelichten waarom hij het niks waard vond? En je kunt toch "opnieuw" beginnen als je een nieuwe harde schijf installeert?
 7. Hallo, Mijn vriendin heeft een Macbook pro en wilt graag dat deze sneller gaat. Nu heb ik reeds een SSD schijf aangeschaft en ga deze er in de komende dagen in monteren. Nu las ik dat het RAM geheugen 4GB is en wil deze graag upgraden. Is het mogelijk om te upgraden naar 16GB? Want op de Apple site staat dat 8GB maximaal is terwijl hier staat dat 16GB wel werkt! De Macbook willen we graag gebruiken om mee te werken met het bedrijf, geen games spelen. Denk aan: Photoshop, Mailprogramma's en andere software. PS. Nog ergens een goede uitleg hoe ik een nieuwe SSD schijf installeer in een Macbook? Software matig weet ik niet precies hoe Macbooks werken.
 8. Budget is helaas niet toereikend. Dus ik moet nog even geduld hebben! Met een nieuwe goede laptop ben je al gauw 1.500€ achter de rug.. bedankt voor de info! Ik ga er mee aan de slag
 9. Ik ga het met de nieuwe SSD schijf toch proberen om Windows 10 er schoon op te installeren met mijn oude code en nieuwe Windows 10 DVD. Heb altijd voor de zekerheid dan nog een DVD met Windows 7 er ook bij. Is het proberen waard toch? Hoe gaat dat eigenlijk, een nieuwe SSD schijf installeren? Heb je daar van een goede betrouwbare stappenplan voor me?
 10. Dan is het wel handig om Windows 10 ook aan te schaffen!
 11. Precies dit ja, heb ik ook. Nu, na 5/6 jaar denk ik, oké er moet iets veranderen aan mijn laptop. Dus ga je opzoek naar wat er beter kan. De hardware doet het nog prima dat in de laptop zit, bovendien heb ik laatst nieuwe koelpasta geplaatst waardoor de laptop ook weer een slag sneller gaat en niet zo warm wordt. Scheelt flink! Jij gebruikt Windows 10, waarom geen Windows 7? Wordt je niet helemaal gek van al die vlakken?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...