Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

jennifer1601

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jennifer1601

  • Titel
    Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

99 profielweergaven
  1. Ik heb een mac uit 2008 al gedateerd waar geen software meer opstaat van mac (kijg dus een zwartscherm) Heeft een tijdje linux opgestaan maar die is er door een ander helaas afgehaald. Nu heb ik op de site van kali de versie vn 2018 VAN 32 bit gedownload en een live cd van gemaakt via mijn andere pc , die doet het daar wel op . Maar als ik de cd in de mac doet hij het niet . Is er iemand die mij hier verder bij kan helpen .. Heb weinig verstand van computer duss S.0.S
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.