Ga naar inhoud

Chris Dupont

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Chris Dupont's prestaties

  1. Ik heb het probleem weten op te lossen nu. Ik heb het bestand a38usb.sys van mijn pc verwijderd, en dan de usb kaartlezer opnieuw ingestoken, dan kreeg ik geen bluescreen meer omdat a38usb.sys verwijderd was, en kon ik de lezer uninstalleren. Daarna heb ik hem dan opnieuw uitgetrokken en weer ingestoken en zo weer geïnstalleerd, en nu geen blue screen meer. groetjes, Chris.
  2. Hallo, Telkens ik mijn kaartlezer in mijn usb drive steek, krijg ik meteen volgende blue screen in bijlage. Ik had willen proberen om de smart card reader via device management te uninstallen en dan opnieuw te installeren, maar het probleem is dat deze niet te zien is in device management zolang deze niet in usb poort wordt ingestoken, dus dat is al geen oplossing. Ik heb ook al geprobeerd om mijn a38usb.sys file te vervangen door de originele file die ik nog op usb stick had staan, had, maar dat loste niks op, het blue screen blijft komen. Is er een andere manier om deze drivers te uninstalleren en opnieuw te installeren, of moet ik dit probleem op een andere manier oplossen ? vriendelijke groeten, Chris.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.