Ga naar inhoud

Gaius

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

229 profielweergaven

Gaius's prestaties

  1. Ik heb mijn cd-lezer teruggestoken en de hdd-schijf met de caddy eruitgehaald en nu is het opgelost! Het probleem lag dus daar... Heb je toevallig een idee hoe ik toch deze hdd-schijf kan integeregen in mijn laptop?
  2. Mijn instellingen staan zo ingesteld, ik denk dat deze wel oké zijn?
  3. Ik heb net alle beschikbare drivers voor mijn laptop gedownload en geïnstalleerd. Het heeft jammer genoeg niet gewerkt...
  4. Dat die temperatuur niet kan kloppen dacht ik ook al 😉 maar kan het niet zijn dat mijn laptop denkt dat die temperatuur juist is, waardoor dat die constant volop aan het koelen is? De drivers zouden allemaal juist en up to date moeten zijn na het herinstalleren van Windows 10.
  5. Dag Dasle Met HMWonitor heb ik de temperaturen opgevraagd. Bij mijn videokaart lijkt er precies iets niet te kloppen... Ik heb van alles dat ik zag een screenshot genomen, alsook van mijn taakbeheer waarvan ik vind dat 'system' nogal veel vraagt. Deze ochtend heb ik Windows 10 volledig geherinstalleerd (deze waarden waren er gisteren ook).
  6. Dag Dasle Bedankt voor je reactie. Bij deze handeling is het probleem nog steeds hetzelfde... Hij begint trouwens de draaien en op te warmen van zodra ik mijn laptop aanzet. Hij doet ook exact hetzelfde als ik beide schijven uit mijn laptop haal.
  7. Ik heb een hp 15ac182nb, die in augustus drie jaar wordt. Vorige week heb ik mijn hdd schrijf vervangen door een ssd schrijf (hierbij zat een programma die alles van mijn hdd naar mijn ssd kopieert, inclusief windows). Mijn ssd heb ik op de plaats van mijn hdd gestoken en mijn hdd heb ik op de plaats van mijn cd-lezer gestoken zodat ik een tweede interne harde schijf heb. Sindsdien draait mijn ventilator overuren, nu heb ik mijn laptop open gevezen en heb ik gemerkt dat er in klein component (met code R15A 7J 613 op) ontzettend warm wordt en mijn laptop deze warmte zeer moeilijk weg krijgt. Voor de rest zijn al mijn componenten op een normale temperatuur (lijkt me). Nu is mijn vraag; weet iemand wat dit juist is? En vooral wat je eraan kan doen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.