Ga naar inhoud

Mart-Jan

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mart-Jan

  1. Beste bamboebeertje, Om welk model Epson printer gaat het precies? Ik zou eerst eens proberen om de printer aan te sluiten via de usb-kabel, omdat dit toch de meest stabiele verbinding is. Mocht je dan later toch draadloos willen werken is dit geen probleem. Zoek je printer op bij deze Epson support website: "http://support.epson.net/setupnavi/". Hier zullen ook alle stappen worden doorgelopen hoe de printer aangesloten moet worden. Download daarna ook de Epson drivers, die kun je, na alle stappen doorlopen te hebben, ook downloaden.
  2. Beste Jeanspanje, ik werk op een helpdesk en heb (helaas) redelijk veel ervaring met het programma Segurazo Dit programma is vooral vervelend, is eigenlijk geen volwaardig antivirus, en zit de pc in veel plekken in de weg. Veel antivirusprogramma's markeren dit programma ook als een zogenaamde "PUP" oftewel "Potentially unwanted program" (ongewenst programma). Ik heb de mogelijkheid gevonden om dit programma te verwijderen via onderstaande methode: 1. Download Geek Uninstaller (https://geekuninstaller.com/) - Open Geek Uninstaller, en lokaliseer Segurazo (deze is soms lastig te vinden, maar staat echt in de lijst). - Klik met rechtermuisklik op Segurazo, en kies voor "Geforceerd verwijderen", het kan even (enkele minuten) duren voordat dit voltooid is. 2. Download het programma Autoruns (een programma van Microsoft) (https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/autoruns) - Open Autoruns, en zoek in de zoekbalk naar: "segurazo". - Op alle resultaten: rechtermuisklik, en klik daarna op: "delete". - Het programma vraagt mogelijk om administrator-rechten, sta deze dan toe. 3. Download het programma HitmanPro (https://www.bleepingcomputer.com/download/hitmanpro/) - Open het programma, en klik op volgende. - Kies daarna de optie: "Nee, ik wil deze computer slechts eenmalig controleren", en klik op "volgende" - HitmanPro zal nu een scan over de computer uitvoeren. - Klik op "volgende" als de scan voltooid is, en klik op "Proefperiode starten" o.i.d, HitmanPro is namelijk een betaald programma met een 30-daagse proefperiode. - HitmanPro zal nu alle gedetecteerd bestanden verwijderen. - Als HitmanPro vraagt om de pc te herstarten, klik dan op "ja", of "toestaan". 4. Download nu het programma malwarebytes om de laatste restjes van segurazo te verwijderen (https://nl.malwarebytes.com) - Kies bij de installatie voor: "Persoonlijk gebruik", en wacht tot de installatie voltooid is. - Klik na de installatie op: "instellingen" > "Bescherming", en scroll, tot je scannen naar rootkits ziet staan, zet deze optie aan. - Start daarna de scan via Dashboard > Scannen Als het goed is zou Segurazo nu goed verwijderd moeten zijn, zoals hierboven aangegeven kan Segurazo ook via de bijgeleverde uninstaller verwijderd worden, alleen wordt door deze uninstaller veel achtergelaten, zoals registeritems en bestanden op de pc. Segurazo wordt meestal mee-geïnstalleerd met malware, dus daarom is het sowieso een goed idee op de pc nog even te checken. Ik hoop dat je hiermee goed geholpen bent, ik hoor graag nog van je of deze oplossing je heeft geholpen. Mocht dit niet het geval zijn, laat dan gerust nog even een berichtje achter, dan kan ik kijken of ik je daar verder in kan assisteren. Mvg, Mart-Jan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.