Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Hulp gevraagd

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hulp gevraagd

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @ p38c: hartelijk dank. Er is uiteraard een dvd-drive. Een scan leek mij inderdaad noodzakelijk. Zal er mij dit weekend eens rustig mij bezighouden en alvast u nog iets laten weten. Wat ik ondertussen ook heb geleerd is om mij bij eventuele volgende vragen te beperken tot het benoemen van het probleem en al de rest achterwege te laten.
 2. @ abbs / Passer / kape: Spijtig te vernemen dat er in het verleden reeds problemen geweest zijn. Hartelijk dank voor het vertrouwen. Ik zal de factuur in het weekend eens opzoeken en doorsturen naar kape. Kwestie dat jullie dan gerust kunnen slapen
 3. @p38cyq Wanneer men hier geen hulp wil bieden wat komt men hier dan doen? Kan mij moeilijk voorstellen dat er nog nooit gelijkaardige vragen zijn gesteld op dit forum. Wil men dan dat iedereen voortaan aankoopbewijzen voorlegt van de toestellen waarmee men problemen heeft? Wat is het volgende: de vraag om het bewijs dat men effectief dat probleem heeft? Wanneer ik mijn laptop in een professionele shop ter herstelling zou binnensteken dan zal er waarschijnlijk geen haan naar kraaien. Gelukkig zijn er hier wel nog personen die willen helpen ook al is de oplossing voor leken zoals ik redelijk omslachtig.
 4. @ porrelaar Terug hartelijk dank hiervoor. Ik heb ook niet veel ervaring met het veranderen van de bios. Momenteel zie ik in de Bios slechts 1 optie staan om te booten namelijk de Windows boot manager. Ik veronderstel dat dit anders zal zijn van zodra die dvd gemaakt en geplaatst is. Ben ik correct?
 5. @porrelaar Bedankt voor het vertrouwen. De laptop in een Samsung NP355E7C van 2013 dus veronderstel dat de waarde niet zo fantastisch meer in... De originele Windows was Windows 7 Home Premium 64 bits. Ik kan de functietoets om naar de Bios te gaan niet zien. Ziet er reeds redelijk moeilijk uit maar wel goed uitgelegd waarvoor dank. Heb wel geen kennis van Linux zelf (enkel ms-dos commando's) maar weet niet of dit een must ik voor het kopiëren of gaat het via menu's?
 6. Dit was bij het begin. Blijkbaar heeft men ondertussen alle informatie bekomen die men wou hebben en vond men het gewoon leuk om tot een laatste stap over te gaan namelijk volledige blokkering.
 7. Had liever een oplossing gezien hier... Bovenstaande zegt reeds veel denk ik: men heeft een soort software bovenop Windows 10 gezet. Dit is uiteraard niet vanzelf gekomen. Mijn paswoord was nu ook niet echt moeilijk om het te vergeten dus dat is niet het geval.Wanneer je laptop plots veel trager werkt en je ziet dat hij constant bezig is ook al doe je niets, wanneer men zeer vertrouwelijke mails wijzigt om jouw handelingen te sturen (en daarna de mail terugzet naar de originele versie maar daarbij fouten maakt) of mails wijzigt en u daarbij lichtjes belachelijk maakt,... + nog een paar andere waar ik hier veiligheidshalve niet zal op doorgaan.
 8. Hoe kan je de gegevens van een harde schijf recuperen wanneer je niet meer kan inloggen op het toestel?
 9. Via WiFi werd mijn laptop gekraakt. Bij het opstarten werkte plots mijn paswoord niet meer. Bovendien heb ik geen toegang meer tot de Windows paswoordherstel. Dit werd ook geblokkeerd. Hij vraagt telkens naar een usb stick. Kan ik nog iets doen om toch aan mijn bestanden te geraken? Tot overmaat van ramp heb ik geen hersteldisks gemaakt. Bestaat er een mogelijkheid om toch nog in mijn laptop te geraken en/of hoe kan ik toch nog nog mijn bestanden reduceren? Hartelijk dank.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...