Ga naar inhoud

Teo

Lid
  • Items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Teo's prestaties

  1. Teo

    Printerkabel

    Vandaag de bestelde printerkabel aangekomen maar dat was juist dezelfde kabel . Terug met mijn originele kabel geprobeerd om deze te bevestigen en na wat wrikken ging deze er toch in . Probleem opgelost .
  2. Teo

    Printerkabel

    Was ik sowieso van plan .
  3. Teo

    Printerkabel

    Ik heb verschillende malen geprobeerd maar ik krijg hem er niet in en ik heb schrik dat ik iets onherstelbaars beschadigd . Ik heb nu de originele kabel besteld die bij mijn nieuwe printer hoort . Ben eens benieuwd .
  4. Teo

    Printerkabel

    Zou het kunnen dat mijn oude printerkabel van mijn Canon MG5750 niet past in mijn nieuwe Canon printer TS 6300 ?
  5. Opgelost. De contacten staan in mijn Google account .
  6. 'wachtwoorden en accounts' zie ik bij mij niet staan
  7. Wegens omschakeling van Telenet naar Scarlet krijg ik eerstdaags mijn nieuwe sim kaart van Scarlet. Nu wil ik mijn contacten importeren en dan lees ik ; plaats de simkaart in je apparaat , open de app contacten op mijn smartphone en tik dan onderaan op Corrigeren en beheren , importeren van simkaart . Nu als ik naar mijn app contacten ga zie ik onderaan nergens Corrigeren en beheren staan . Wel Contacten , Hoogtepunten en oplossen en beheren . Ik heb een Poco X3pro met een android versie 12SkQ1
  8. Bedankt voor je deskundige uitleg . En hoe gaat dit in zijn werk moest ik eventueel overschakelen naar Thunderbird
  9. En rechts boven staat " Het nieuwe outlook proberen " ????
  10. Ik zie dat ik op mijn smartphone een bericht binnen kwam en zie dat dit van jou is . Ik ga boven naar mijn PC , open outlook en zie dat ik terug mijn oude outlook heb ???
  11. Vandaag met de nieuwe outllook gestart en mijn mailbox zit boordevol advertenties wat voorheen niet geval was . Oplossing .
  12. Ik heb de reinigingsprocedure voor een tweede maal toegepast en nu neemt de printer het papier weer terug , voorlopig toch .
  13. Ja , die procedure had ik al gevolgd zonder resultaat .
  14. Kan ik ergens een filmpje bekijken waar op je kan zien dat de rollen gekuist worden van de printer .
  15. Ik heb een Canon Mg 5750 en deze neemt het papier niet op als ik iets wil uitprintern . Ik moet het papier letterlijk en figuurlijk een duwtje geven .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.