Ga naar inhoud

Wat voor een naam is dit!

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wat voor een naam is dit!

  1. Joe de mannen, ondertussen is het probleem erger geworden. De computer blijft soms volledig hangen. Ik heb gemerkt dat het te maken heeft met video's op het internet. Wanneer ik die probeer af te spelen, is er soms geen beweging meer op het scherm mogelijk (ik weet niet goed wanneer). Enkel de power-knop-methode werkt dan nog. Ik heb geprobeert 314.22-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe te downloaden, maar dan krijg ik de melding dat hij geen ondersteunde grafische kaart vind. Ook op de website van Sony voor de vgn-aw31s vindt ik slechts één driver voor 64 bits. Kan ik ergens anders een oudere driver vinden? Maakt het uit als ik een 32bits driver installeer?
  2. Vandaag is het scherm weer een second of twee zwart geworden en kreeg ik de melding dat de driver NVIDIA was hersteld, of iets in die aard. Het probleem is dus niet opgelost. Maar zolang ik het maar één of twee keer in de week krijg, is dat niet zo'n probleem. Moet ik het als opgelost markeren?
  3. Dank u, ik had dat al eens geprobeerd, maar ik moet iets verkeerd hebben gedaan. Nu voerde het programma uit, en sindsdien is mijn scherm niet meer uitgevallen. De wazige qualiteit van afbeeldingen had te maken met Internet Explorer. De nieuwe versie vergroot alles standaard met 125%. Ook dat is dus opgelost.
  4. Ik heb ondertussen gevonden dat ik op de site van Sony moest kijken. (Het was te vinden door op een link te drukken die een programmaatje liet lopen dat zij welke driver je nodig had. Ik had wat langer moeten zoeken.) Er was wel geen versie voor Windows 8. Wel één van Windows 7. Die heb ik genomen. Het scherm is nu praktisch zoals het moet zijn. Sommige afbeeldingen in Internet Explorer zijn wel wat waziger, is mijn indruk. Soms ziet Internet Explorer ook plots volledig zwart. Eén maal viel mijn scherm een momentje uit en kreeg ik de melding dat de video-driver was hersteld. Heeft dat daarmee te maken? In elk geval neem ik aan dat jullie daar niet veel aan kunnen doen. Het is ook geen lastig probleem.
  5. Ik heb windows 8 op mijn laptop geïnstalleerd. Mijn scherm is nogal flou. Dus dacht ik dat ik de driver voor de grafische kaart zou moeten installeren. Mijn laptop is een VGN-AW31S Vaio van Sony. VGN-AW31S/B | AW Serie | Technische specificaties | VGNAW31S/B.NL3 | VGNAW31S/B | Sony Ik heb dus de grafische kaart NVIDIA® GeForce® 9600M GT GPU. Ik zoek die op op de site van NVIDIA en kom op deze website terecht: NVIDIA DRIVERS GeForce 331.65 Driver WHQL Mijn kaart staat daarbij. Maar als ik het programma uitvoer komt de volgende foutmelding "NVIDIA-installatieprogramma kan niet doorgaan - Dit grafisch stuurprogramma kon geen compatibele grafische hardware vinden." Wat deed ik fout?
  6. En kent u een (liefst gratis) goed programma, want ik wil niet de hele namiddag allerlei gratis programma's proberen waarvan er uiteindelijk geen werkt zoals ik gedaan heb voor het downloaden van online video's.
  7. Hallo Ik heb onlangs een film opgenomen van de TV op DVD met mijn nieuwe DVD-recorder. Ik zou die graag op de computer zetten en dan op mijn iPod. Maar blijkbaar is het niet gewoon knippen en plakken, want het zijn verschillende bestanden en verschillende mappen en ik zou niet weten welke ik moet pakken. En ik vermoed dat het ook een extentie zal zijn die mijn iPod niet herkent. Hoe kan ik dit doen? En dan nog een tweede vraagje, ik zou graag een stukje uit het nieuws van de VRT ook downloaden van hun saait. Gaat dit? (Ik kan het nieuws er wel bekijken, maar niet downloaden.) Dank u wel :marchmellow::marchmellow::marchmellow::marchmellow::marchmellow::marchmellow::marchmellow::marchmellow:
  8. Hallo, Ik heb sinds enkele weken een nieuwe laptop, een Sony Vaio. Ik krijg hem echter niet aangesloten op de draadloze beveiligde verbinding van Belgacom met een B Box bij ons thuis. Ik heb het geprobeerd via de bijgeleverde 'Easy Install'-CDROM (niet echt een toepasselijke naam) en ik heb al wat gefoefeld met de instellingen. (Nu ik ken er eigenlijk niks van dus waarschijnlijk zal ik meer kwaad dan goed hebben aangericht.) Ik heb ook al vele malen naar Belgacom gebeld, maar die kunnen het niet deftig oplossen. Weet iemand wat ik kan proberen. Bedankt
  9. Nu herinner ik me dat ik ook al zo iets heb opgelost bij iemand anders Limewire. Ik weet niet meer zeker hoe ik het heb opgelost, maar ik denk dat ik, terwijl LimeWire af stond, heb gezocht naar het torrent-bestand via "zoeken" in "Deze computer". En het bestand (of misschien waren het meerdere versies van hetzelfde torrent-bestand) dan heb verwijderd.
  10. Dag Phoenix Ik zou niet weten wat er mis is bij u, maar ge kunt misschien de begininstellingen opnieuw kunnen proberen in te voeren. Ik weet niet of dit de goede methode daarvoor is, maar ik heb hier thuis het volgende eens uitgetest en mij lijkt het te werken. Zorg dat iTunes af is. Ga naar de map "C:\Documents and Settings\(uw account-naam)\Application Data\Apple Computer\iTunes". Knip daar het bestand iTunesPrefs.xml en zet het in een willekeurige andere map. Open dan iTunes. Dan zoudt ge normaal het scherm moeten krijgen waar ge de begininstellingen van iTunes moet instellen. Uw bestanden blijven gewoon in uw bibliotheek staan, dus ge moet de twee opties: "mp3-bestanden en aac-bestanden toevoegen" en "wma-bestanden toevoegen" NIET aanvinken. Op "volgende" klikken en dan "nee, bestanden en mappen niet wijzigen" aanduiden. Dan weer "volgende" en dan zijn volgens mij uw instellingen terug zoals ze in het begin waren. Maar ik verzin deze werkwijze hier maar zelf, dus ik heb geen idee of ze ook voor uw probleem zal werken. Ik weet ook niet of Afspeellijsten bewaard blijven (ik gebruik die nooit, dus ik heb het ook niet gemerkt toen ik het hier thuis probeerde opnieuw in te stellen), maar ik dacht dat die in een ander bestand bewaard werden. Succes ermee. ---------- Post toegevoegd om 21:28 ---------- Vorige post was om 21:17 ---------- Natuurlijk, als het heeft gewerkt, moogt dat geknipte bestand gewoon verwijderen. Als het niet heeft gewerkt, kunt ge het terugzetten als ge uw oude instellingen terug wilt.
  11. Beste Jos, Ik heb dit onlangs ook gedaan. Ik zou er in elk geval goed over nadenken. Het brengt een hoop moeilijkheden met zich mee. Zoals bestanden waarbij iets misgelopen is bij het maken van de back-up ervan. Die zijt ge dan kwijt. En als ge zoals mij dan ook uw oude Norton Anti-virus die mee op Windows werd meegeleverd ook opnieuw geïnstalleerd wordt, brengt dit ook problemen met zich mee, want die heeft denk ik problemen met enkele nieuwe programma's als iTunes. Maar het verschil in snelheid is natuurlijk wel een pluspunt. Wat uw e-mails betreft, dat is gemakkelijk te regelen. Deze site legt het allemaal voor u uit. How to back up and to restore Outlook Express data Ik had er een programma voor dat meegeleverd was bij mijn externe harde schijf. Dat was ook zeer gemakkelijk. Ik denk dat ge zo een programma wel ergens gratis zult vinden op internet. Ik heb dit op Download.com gezocht en ik vond er al een heleboel. back up outlook express downloads - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com
  12. Beste probperjetje Ik heb nog nooit frostwire gebruikt, dus daar ken ik niks van. En ik begrijp ook niet helemaal wat er aan de hand is. Is er nu een map in Frostwire die niet weggaat, of gaat hij ook niet weg via het gewone mappenvenster (Ge weet toch wat ik bedoel, het programma dat zich opent als je op "Deze computer" drukt"). In dat geval kan ik misschien helpen. Ik heb een tijdje geleden ook een probleem gehad met mappen die ik niet kon verwijderen. Ik heb dat ook opgezocht op internet en ergens raadde men een of ander programma aan. Spijtig genoeg weet ik niet meer hoe het heet, maar via Google heb ik er nu een ander gevonden dat ook zou moeten werken. Downloads - MoveOnBoot Ik hoop dat je er iets mee kan doen. Succes.
  13. Beste Revenant, Ik heb dat onlangs ook geprobeerd. Volgens deze site How-To: Backup your Windows iTunes library zoudt ge de bestanden iTunes Music Library.xml en iTunes Library.itl in de map Mijn Muziek/iTunes moeten kopiëren op een harde schijf of iets anders, dan al uw muziek die ge wilt overzetten ook kopiëren, dan de muziek op uw nieuwe computer zetten, iTunes installeren de wizard "muziek importeren" negeren en dan die twee bestanden terug in de map iTunes zetten (waarschijnlijk als iTunes niet aanstaat). Uw playlist zouden volgens deze methode ook mee gekopieerd zijn. Bij mij is dat echter mislukt. Ik denk dat ge ervoor moet zorgen dat uw bestanden op exact dezelfde plaats komen te staan op uw nieuwe computer. (De naam die de computer weergeeft als map voor uw account (ik bedoel deze : C:\Documents and Settings\(uw account-naam) moet dan misschien ook dezelfde zijn. Om die te veranderen moet ge desnoods een account aan maken op uw nieuwe computer met dezelfde naam als die waar de muziek op uw oude instond. (De naam van die map kunt ge dus niet veranderen door gewoon de naam van uw account te veranderen.)) Ten tweede als ge uw instellingen ook wilt meenemen naar uw nieuwe computer, moet ge het bestand iTunesPrefs.xml uit deze map C:\Documents and Settings\(uw account-naam)\Application Data\Apple Computer\iTunes ook kopiëren. Ik hoop dat ge mijn uitleg begrijpt en dat ge in elk geval dat ge meer succes hebt dan mij.
  14. Uw beschrijving is me niet helemaal duidelijk. Ik begrijp dat de Sims altijd vast loopt bij uw vriend, op een bepaald moment heeft hij de computer afgesloten door lang de aan-knop in te duwen. Dan kreeg hij een scherm met 3 opties bij het opstarten (dat krijgt ge altijd als ge afsluit zonder via de start-knop te gaan, dus dat is normaal) en als de computer dan opgestart was werkte de Sims nog steeds niet. Juist? Ik heb onlangs ook problemen gehad met de Sims (3) (het spel sloot zomaar af) , maar na het van de computer te halen en opnieuw te installeren ging het prima. Misschien kunt ge dat is doen.
  15. Hallo, Ik heb ergens gehoord dat Norton Internet Security, graag valse waarschuwingen geeft voor virussen, zodat ge zeker een update zoudt kopen. Is daar iets van waar?
  16. Beste tsaxpina, Ik heb dat probleem ook gehad met Chrome. Volgens mij zal het dus aan de software liggen, en niet aan uw computer. Ik gebruik nu gewoon terug Internet Explorer, en ik dacht altijd dat Windows Media Player en Internet Explorer op geen enkele manier van te verwijderen is van Windows, omdat het er onderdeel van is. (Volgens mij is dat trouwens een reden waarom Microsoft onlangs veroordeeld is, maar ik kan ook mis zijn.)
  17. Meent ge dat Stegi! Ik kan dat amper geloven. Dan kan ik begrijpen dat ze Vista veel te zwaar vinden. Mijn XP-PC gebruikt slechts 25GB harde schijf.
  18. Maar als daar extra programma's op staan, zouden die niet in de map "Program Files" te zien zijn? Dan begrijp ik nog altijd niet hoe het komt dat de computer zegt dat er veel meer op staat dan ik kan vinden? En wat die 1,6 GB geheugen betreft, de computer gaat inderdaad niet heel traag. Maar ik heb wel een geheugen van 6GB. Maar omdat Windows ook aangeeft dat mijn harde schijf meer bevat dan ik kan vinden, vraag ik mij af of er geen probleem is. Nu veel last heb ik er niet van, maar het kan natuurlijk nooit kwaad als mijn computer iets sneller zou werken.
  19. Hallo, Ik heb net een nieuwe computer, met Windows Vista. Vista geeft aan dat nu al 80GB van de C-partitie is ingenomen. Ik heb een de groottes van de mappen in de C-partitie bekeken, en als ik die optel kom ik denk ik nog niet aan 30GB. Ook als ik de optie "verborgen bestanden weergeven" heb ingeschakeld en "beveiligde bestanden verbergen" heb uitgeschakeld. Ook met het geheugen is er een probleem. Taakbeheer duidt aan dat 1,6 GB gebruikt is. Terwijl er geen programma's opstaan, en bij onze vorige computer kwamen we dan aan 200MB. Ook als ik kijk naar de grootte van de actieve processen in Taakbeheer, kom in slechts aan 200MB in totaal. Ik zou graag weten hoe dit komt en ik dit moet oplossen. Bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.