Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bernie6

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. bericht mag afgesloten worden; ik werd heel goed geholpen
 2. sorry om nogmaals het volgende te vragen: ik neem aan dat dit ook in 1 en hetzelfde bestand kan (in plaats van bestand2 op tabblad "blad 2" van bestand1); is het veel gevraagd om die code ook eens door te geven? mijn verontschuldigingen om je nogmaals lastig te vallen grote dank
 3. het lijkt me ook vreemd dat - wanneer ik ga bij het tabblad 'Ontwikkelaars' naar Macro's ik die code die je opgeeft nergens vind; ik vind enkel de informatie die ik hieronder vermeld (zie bijlage)
 4. dit is precies wat ik wou, van harte bedankt; maar kan je mij uitleggen wat in de macro precies er verantwoordelijk voor is dat dit in de volledige A en B kolom toegepast wordt; ik zie geen bereik staan en zijn beide macro's (1 in eerste bestand en 1 in tweede bestand) hierbij noodzakelijk?
 5. hierbij een voorbeeld van eerste en tweede bestand eerste bestand.xlsx tweede bestand.xlsm
 6. hallo Ik zit met volgende vraag; in een eerste bestand wordt steeds op dezelfde plaats (bvb cel A2) een datum ingevuld en in cel B2 een getal nu zou ik graag middels een macro de datum en het getal overnemen in een tweede bestand (bvb datum in A2 en getal ook in B2) echter wanneer ik in het eerste bestand op dezelfde plaats (A2) de datum overschrijf en in B2 het getal, dan zou ik graag hebben dat in het tweede bestand de datum in A3 komt en het getal in B3; de volgende keer in A4 en B4 enzoverder; met andere woorden het eerste bestand wordt steeds gebruikt om nieuwe data en getallen in te geven (steeds op dezelfde plaats) maar in het tweede bestand wordt een lijst gemaakt waarbij alle waarden bewaard blijven is het mogelijk mij hiermee te helpen? met dank bernie6
 7. Beste allemaalik heb een lijvig worddocument waarin koppelingen staan (variabelen) die uit een excelbestand komen; dit lukt automatisch behalve voor de grote wordtabellen en grafieken; ik moet dan telkens (na het genereren van het wordbestand) iedere tabel en grafiek selecteren, rechtsklikken en kiezen voor 'koppeling bijwerken'; voor de gekoppelde teksten of woorden gebeurt dit automatisch maar dus niet voor de grafieken en tabellen; ik heb reeds tests gedaan met een minder groot wordbestand met tabellen en daar gebeurt dit steeds automatisch; enkel met mijn groter wordbestand (40 bladzijden met tientallen tabellen een een tiental grafieken) gebeurt dit niet volautomatisch (alhoewel dit zo ingesteld staat);iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?met dankbernard
 8. Ik heb een wordbestand waarin excelvelden gekoppeld zijn; graag wilde ik nu beide bestanden kopiëren naar een andere locatie; echter: het pad van het bronbestand blijft ongewijzigd; ik kan dit in "word" veranderen door via Bestand -> Info en rechts onderaan "Koppelingen naar bestanden bewerken" aan te klikken en de nieuwe locatie aan te geven; alleen: dit gebeurt koppeling per koppeling; daar mijn document honderden koppelingen omvat, vraag ik mij af als de verwijzing naar de nieuwe locatie in 1 operatie kan gebeuren (dit kan bijvoorbeeld wel in excel) Iemand die daarvoor een oplossing heeft?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.