Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

henk253

Lid
 • Aantal items

  389
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over henk253

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 21-11-1954

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

Contact Info

 • Skype
  geen
 • Website URL
  http://geen

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 7
 • Monitor
  acer
 • Moederbord
  ASRock M3N78D (CPUSocket)
 • Processor
  AMD Athlon II X4 640 Propus 45nm Technologie
 • Geheugen
  4096 MBytes
 • Grafische Kaart
  ATI AMD Radeon HD 5670
 • Harde Schijf
  Western Digital
 • Geluidskaart
  ATI High Definition Audio Device

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

1.088 profielweergaven
 1. vanmorgen opgestart zelfde exel geprint door liep ie ook steeds op vast. Printer staat online maar op het venstertje geeft ie aan niet actief maar hij print goed af Dus het probleem is opgelost. Dat printer op het afdruk scherm niet aktief staat kan misschien ook wezen dat office van 2007 is en de printer van 2014 niet kan lezen.
 2. Zo had eerst even je tekst op kladblok gezet en uit geprint. heb stekkers er uit gehaald. Heb alles verwijderd zoals je aan gaf. Ook heb ik via Revo uninstal rest verwijderd. HP verwijderd via verkenner in me mappen. 3x Ccleaner in register gescant. pc op gestart naar HP en hun bevolen me aan software en driver instal te doen. printer is geinstalleerd en geregestreerd Had toen het exel bestand uit geprint en liep als een treintje. Zal morgen nog even proberen als ie dan ook print. Bedankt voor zover.
 3. ik zal het gaan proberen, Die driver is dat direct de installatie software of moet ik hem dan via de installatie cd installeren. Die driver dat is nodig voor window 10 zeker.
 4. Vandaag pc aangezet en een uur later printer aan gezet even een foto uit printen en inktcardrige wagen weer vast, lampje knipperde snel op het lamp knopje gedrukt en foto print uit. Even later weer een foto uit geprint niks aan de hand.
 5. net weer getest exel bestand afdruk met printer uit staan, komt een melding staat in wachtrij en daar staat off line dan, verwijder ik de V voor off line, geeft hij een andere melding Klik ik deze weg en zet printer aan dan start hij en print de exel bestand uit. ---------------------- Zou het ook kunnen wezen dat zag ik er staan nu 2 printers en ik heb maar 1 geinstalleerd dat die botsen? en de slede gaat niet vast zitten, ik ga morgen het nog een keer proberen als de pc hele nacht stil gestaan heeft en dan weer op starten en dan kijken als ie ook print. Maar het blijft een rare storing.
 6. @ falstring had daarna de pc op gestart via op starten zoals je aan gaf hij loopt niet vast. Als de printer storing geeft dan staat in de wachtrij offline. Als de printer uitstaat staat hij aan gegeven in windows 10 en als ik de printer aan zet dan staat ie
 7. Ik had printer gereset zoals je aan gaf moet dat nog weer verder in de gaten houden. Ook viel me weer op dat had ik ook eerder in augustus 2014 staat ook hier op helpforum dat office niet print. Heb nu ook weer getest ik heb office 2007 een oudje maar doet nog nieuwe kost een boel geld. als ik wil printen in office excel of words staat me printer niet gereed. Print ik me mail uit of via kladblok of via office manager dan staat ie wel gereed Omdat jullie ook over een driver hadden. Ga nu bijhouden wanneer hij vast loopt bij office of andere programma.
 8. hoe is dat te testen een kabel breuk van stekken ene kant usb andere kant vierkante stekker
 9. Ok heb ik soms als er een update plaats heeft gevonden in me pc en op gestart heeft en ik moet printen dan knipperd lampje alleen maar. Trek ik de usb kabel er even uit wacht 5 sec en doe hem er weer in en klik op printen dan doet ie het wel. raar is dat.
 10. ik ga dat straks even proberen wat jullie zeiden maar geef eerst nog deze onderzoek en eerder andere storing. Net HP scandoctor 5.3.1 laten draaien en gaf op alle punten een groene V, ook een testpagina laten drukken ook goed, en een geavenceerde pagina ook gedrukt. Geeft geen storing aan.
 11. net weer iets geprint en slede blijft steken, afdrukopdracht verwijder en het zelfde aan gevinkt om te printen en hij print. Net alsof iets met de aansturing eerst weigert en dan het doet.
 12. ik had dat al gedaan maar net met spiegeltje er in gekeken is niks te zien. Had het ook even getest door klep open en linkse palletje dat is voor de klep om hoog gedaan en slede gaat netjes over zij en gaat geheel naar rechts en dan naar midden. HP gaf iets aan als slede blijft steken moet je de slede overzij zetten. Maar wel vreemd nu als ik hem overzij gehad heb print ie wel, dus is er iets anders aan de hand hoor wel een paar zachte piepjes
 13. Goeie middag, Heb een raar probleem met me HP deskjet 1010 printer, als ik wat uit wilt printen hoor je hem schakelen en opeens vast en een melding (zie afbeelding) en rechts onderaan van windows zelf dat uit printen niet wil. Klik ik op OK dan print hij wel. Had ook al gekeken via hp maar daar duiden ze steeds op papier er tussen maar printer is schoon Wat kan de oorzaak zijn? Mvg Henk
 14. Hallo Abbs, Je word weer vriendelijk bedankt voor je hulp en ik hoop dat jullie het forum weer goed kunnen krijgen. Ik ga ook maar niet meer achteraan in verband met avast nu draaid het goed dan moet je maar weer afwachten. Met vriendelijke groet Henk
 15. volgens mij draaid het wel avast pasword werkt goed de virus scanner moet ik afwachten als iets voor bij komt dat ie aan slaat. heb het programma laten draaien en pc weer op gestart. kprm-20200430194242.txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...