Ga naar inhoud

lomar43

Lid
  • Items

    369
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 11 home 22H2
  • Processor
    Intel Core i7 - 8565U
  • Geheugen
    16 GB

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

4.693 profielweergaven

lomar43's prestaties

  1. Zoek eens in uw handleiding hoe contacten overzetten van simkaart naar uw phone. Eens die op uw phone staan kan je de nieuwe simkaart gebruiken. U beslist daarna om uw contacten op de phone te laten of deze terug op uw nieuwe sim te plaatsen.
  2. Of eventueel in de Prullenbak.
  3. Volgens de handleiding van de A14 zou dit wel mogelijk zijn. op deze site https://www.samsung.com/nl/support/model/SM-A145RLGVEUB/#downloads
  4. lomar43

    geluid

    Als het volume op 100% nog niet genoeg is dan denk ik dat er naar hardwarematige oplossingen moet gezocht worden. (geluidskaart)
  5. lomar43

    geluid

    Of op het toetsenbord.
  6. lomar43

    geluid

    Zo ?? Onderaan rechts op het luidsprekertje klikken. In het daar geopende venster het bolletje naar rechts schuiven.
  7. Een opgezocht. Die twee websites zijn een soort datingsites.
  8. Zou het kunnen omdat bij u de bladwijzerbalk niet vol staat. Enkel icoontjes en geen tekst zoals bij mij.
  9. Hoe kon ik mij zo vergissen ? (ouderdom ?) Ik opende mijn bladwijzerbalk met ">>" Daar zag ik een groot aantal bladwijzers die ik wilde verwijderen. Maar hier kan dit enkel door rechts klikken op een item en dan kiezen voor "bladwijzer verwijderen" Hier kan ik dit enkel één voor één. Bij rechts klikken op "<<" kon ik kiezen voor "Bladwijzers beheren" Ha ! Hier moet ik zijn. Daarop klikken kom ik terecht in de Bladwijzermenu. Daar zijn die te verwijderen bladwijzers niet te vinden. Ook niet onderaan in "Andere bladwijzers" En dan is mijnen Euro gevallen. Ik moest klikken op "Bladwijzerbalk" Dan verschijnen in het rechtste venster alle bladwijzers van de balk. En hier kan ik op de juiste manier de items verwijderen. één voor één of afzonderlijke met ctrl of aansluitende met shift. In het vervolg 2 maal of beter 3 maal nadenken.
  10. Doe ik morgen. Nu eerst voor het eten zorgen.
  11. Hoera, gevonden. Mag dicht.
  12. Beste, Is het mogelijk om in de Bladwijzerbalk van Firefox verschillende items in ééns te verwijderen ? Door één of andere duistere reden heb ik er zo een honderdtal staan.
  13. @Passer Volledig mee eens. Omdat het hier gaat over het einde van PlayMemories en er daar enkel foto's en video's te downloaden zijn dacht ik enkel aan mappen.
  14. Ik gebruik ook een aantal externe schijven en verdeel deze niet in partities. Wel aangepaste mappen zodat de foto's en video's gemakkelijk terug te vinden zijn.
  15. Ik gebruik al jaren Libre Office, nog geen problemen gehad. De formules in Calc zijn iets anders dan in Excel maar dit is een kwestie van aanpassen. En ik gebruik wel formules die iets meer zijn dan plus en min. vb. =INDEX($'Tak 21'.A7:A16;AANTALARG($'Tak 21'.K7:K16))
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.