Ga naar inhoud

TheOmen

Lid
  • Items

    279
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over TheOmen

  • Verjaardag 02-09-1992

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows & Ubuntu 10.10
  • Moederbord
    ASUS P6X58D-E
  • Processor
    Intel I7 950
  • Geheugen
    Corsair Dominator GT 6GB DDR3-1600 CL7 triple kit
  • Grafische Kaart
    Sapphire Radeon HD 5770 FleX 1GB
  • Harde Schijf
    Samsung Spinpoint F3 1TB

TheOmen's prestaties

  1. hardware log staat in bijlage NIEXETIOK.txt
  2. Hallo, Ik heb sinds kort een nieuwe pc in elkaar gestoken. Hierin zit een APU A10 van AMD. Op deze pc staat een 64 bit versie van Windows. Sinds het begin krijg ik af en toe op random momenten een volledig pik zwart scherm voor 1 second. Volgens apparaatbeheer is mijn vidookaart een Radeon HD8670D. Ik heb de drivers geïnstalleerd die bij deze APU horen. Na wat googelen heb ik nog een YouTube filmpje gevonden, met een oplossing. Deze werkt ook niet. Heeft er iemand eventueel nog een idee hoe ik dit kan oplossen? mvg Brecht
  3. Ik ben op zoek naar een router waar je het download volume per gebruiker kan instellen (in GB per maand ofzo) naar't schijnt zijn er (industriele) routers waar dit mogelijk is. Weet iemand hier iets meer over? wat voor routers dit zijn? waar je deze kan vinden? alvast bedankt!
  4. hoe kan je je bureaublad delen op skype?
  5. Heb net Ubuntu naast windows 7 geïntstalleerd. Nu staat bij het opstarten ubuntu boven aan het lijstje, en laat dus ubuntu wanneer ik niet ingrijp. Meestal gebruik ik Win 7. hoe kan ik nu Windows 7 primair maken zodat die Windows 7 laat wanneer ik niet ingrijp? Mvg, ~omen
  6. ja, heb sinds kort een tv kaart. en heb net een opname gemaakt als test.. hierbij was ook geen geluid.... best wel hinderlijk. zijn er andere programma's om tv te kijken?
  7. heb dit probleem ook. is er al een oplossing voor?
  8. ik denk dat je best een ander toetsenbord installeerd. maar ik zou niet weten waar je een laptop azerty toetsenbord kan kopen.
  9. inderdaad, het werkt! Bedankt!
  10. zou ik vreemd vinden dat dat enkel voor Asus videokaarten zou zijn :S. ik heb een kaart van Sapphire.
  11. Hallo, Ik heb een nieuwe pc gekocht, men heeft de samenstelling op dit forum aangeraden. maar ik heb nu een vraag, ik heb een p6x58d-e moederbord van het merk asus. en zou graag enkele programma's gebruiken die op de support dvd van het moederbord stonden. de programma's dienen om bv het verbruik van de pc zuiniger te maken, etc. nu het programmatje EPU 6 engine wil niet werken. wanneer ik het na de installatie open krijg ik het volgende Maar ik zou niet weten wat ik in de Bios zou moeten veranderen iemand een idee? alvast Bedankt
  12. Hallo, Ik zou graag mijn outlook account op een NAS zetten. ik werk namelijk met 2 pc's op 1 email account. heb al van verschillende mensen raad hiervoor gekregen... niets dat werkt. eventjes meedelen dat bijde pc's windows 7 64 bit zijn. en mijn nas van het merk freecom is. weet iemand raad? mvg.
  13. bedankt voor je klantennr superjona, na de goedkeuring van mijn ouders zal ik de pc bestellen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.