Ga naar inhoud

Adrian Dewinter

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Adrian Dewinter

  1. wat je misschien nog kunt doen is je savegames sparen Die vind je meestal terug in mijn documenten
  2. Gewoon even voor de zekerheid: Als je de cd in je "werkende" pc steekt zie je dan mappen of de ISO? Als je de ISO ziet dan heb je het verkeerd gebrand Vergeef mij het wantrouwen maar ik heb al veel domme meegemaakt
  3. Is het een kaart me een antenne? probeer anders de antenne meer te richten naar de bron Kan het misschien niet zijn omdat je wireless van je laptop veel beter is dan je pc?
  4. In je eerste post zeg je 1 van mijn laptops... Heb je niet een laptop die wel van usb kan booten of werkende cd drive? Zou het niet mogelijk zijn om de harde schijf uit je "kapotte" laptop te halen en hem in de andere te steken? En daar dan de schijf formateren en windows opzetten?
  5. Ik heb ooit deze tip gelezen: Trick to Speed Up Windows 7 and Vista Boot Up Process by Increasing Processor My Digital Life Misschien helpt dit
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.