Ga naar inhoud

GuyKman

Lid
  • Items

    63
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over GuyKman

  • Verjaardag 25-09-1964

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Win7
  • Monitor
    LG tft
  • Moederbord
    Intel DH55HC
  • Processor
    Intel i3
  • Geheugen
    OCZ Gold Low Voltage 2x2G
  • Grafische Kaart
    Geen (GPU)
  • Harde Schijf
    WD 160GB - Lacie 320 GB
  • Voeding
    Component Pro 400W
  • Geluidskaart
    Sound on board
  • Behuizing
    Aopen QF150

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

GuyKman's prestaties

  1. Da's meestal de videokaart. Heb geen oude liggen om eens te proberen? Of kan je ergens een lenen?
  2. Heb je een volledige format gedaan of een snelle? In ieder geval raad ik een snelle format af bij herinstallatie na problemen.
  3. Hey, De defragmentatietool laat toe eerst een analyse te doen. Als er niet meer dan 20% fragmentatie is, dan gaat die defragmentatie ook niet veel opbrengen. Is je HDD al oud? Ik heb de indruk dat er lang op het master boot record moet gezocht worden. Voor oudere schijven is defragmentatie soms fataal. Dus opletten hiermee. In de bios is er ook ergens een optie voor snelle start. Dan worden er een aantal checks overgeslagen. Indien dit niet "enabled" staat, resulteert dit ook steeds in een vrij trage opstart. Grtz, GuyKman.
  4. Hey Dollydotteke, Ik ben heel blij dat het opgelost is. Ik zat er vooral mee dat het geheugen van die vette kaart DDR5 was. Uiteindelijk wordt alles toch door een of andere chipset van het moederbord gecontroleerd en kunnen er compatibiliteitsproblemen optreden. Die je nu hebt, daar zit DDR3 op. Vind ik zelf al veel logischer. Dus nu ::party:en veel speelplezier hé! Grtz, Guy.
  5. :questionmark:Ik ben al even benieuwd als Jürgen.
  6. Inderdaad, al wat ze jou proberen wijs te maken is ******censuur******. Je heb 1GB geheugen op je pc zitten en 512MB op je videokaart. Dat is voldoende, zeker voor de iets oudere spellen. Je hebdt een prima processor en ditto moederbord. Mss niet het allernieuwste maar het kan nog wel een tijdje mee. Het geheugen op het moederbord is hier onafhankelijk van dat op de videokaart. Dat van de videokaar is dan nog eens supersnel geheugen. Ik blijf bij mijn standpunt. Videokaart niet compatibel of te modern voor de oudere spellen. Die kerel is aan het proberen met vanalles en nog wat, maar weet eigenlijk niet vanwaar de wind komt. Ik kan mij daar echt kwaad in maken hé. De mensen oplichten en rippen. Anders kan ik dat niet noemen. Ik excuseer mij alvast voor deze ongecontroleerde uitlating. Ik ga zien of ik nog een pci-e videokaart liggen heb voor jou. Ik dacht dat ik er nog een had. Natuurlijk geen superding zoals die je nu hebt, maar goed genoeg voor de meeste spellen. Ik laat je morgen iets weten.
  7. Hey Stegisoft, Strakke vertaling !! :D Soms vind ik de vertaling naar het Nederlands moeilijker dan het origineel.
  8. Hey, Hopelijk is je engels een beetje in orde. Dan kan je hieronder de stappen terug vinden om je icoon terug te krijgen. Mogelijk is dit het probleem. Dit is de te volgen opgelegde weg door microsoft, maar ik denk dat ik het simpeler kan. Dus eerst dit: Steek je installatie cd/dvd van windows xp in de cd/dvd drive. Als hij automatisch opstart dan sluit je hem weer gewoon. Ga naar je drive, klik rechts en kies verkennen. Lanceer een zoekopdracht naar Sndvol32.exe en kopieer dat bestand je. Daarna plak je het gewoon op zijn oorspronkelijke plaats (C:\windows\system32\Sndvol32.exe). Heropstarten en klaar is kees. Grtz Kman ps: hieronder de lange weg in 't Engels.xD This behavior can occur if the Sndvol32.exe file is damaged or missing. RESOLUTION To resolve this issue, extract a new copy of Sndvol32.exe from the Windows XP compact disc to the system_root\System32 folder on your computer's hard disk. To do this, follow these steps: 1. Insert the Windows XP CD-ROM into your computer's CD-ROM or DVD-ROM drive. Press and hold down the SHIFT key as you insert the CD-ROM to prevent it from starting automatically. 2. Click Start, and then click Run. 3. In the Open box, type cmd, and then click OK. 4. Type the following lines at the command prompt, pressing ENTER after each line, where CD-ROM drive is the drive letter of the computer's CD-ROM or DVD-ROM drive that contains the Windows XP CD-ROM, and system_root is the path and folder name where the Windows system files are located (generally C:\Windows): CD-ROM drive: cd i386 expand sndvol32.ex_ system_root\system32\sndvol32.exe Note that there is a space between "ex_" and "system_root" in this command. For example, if your computer's CD-ROM drive is drive E, and the folder that contains the Windows system files is C:\Windows, type the following lines at the command prompt (pressing ENTER after each line): e: cd i386 expand sndvol32.ex_ c:\windows\system32\sndvol32.exe 5. Type exit to quit the command prompt. 6. Verify that you can start Volume Control and that the Volume icon is displayed in the notification area (if you selected this option).
  9. Ja, natuurlijk. Na je systeemherstel. Maar dan werken je frontale usb's niet. Dus zou je terug de stappen moeten ondernemen die Wabbit poste. Waarschijnlijk krijg je dan ook die gele uitroeper terug, wanneer je je camera aansluit. Grtz, Kman.
  10. Hmm, ik zoek verder. 'k Heb vandaag anders ni veel tijd, maar ik probeer toch nog iets te vinden.
  11. Oh, dus dat apparaat werd standaard door Windows erkend. Heel goed, maar dat gele uitroepertje in de post van je hardware vertelde me toch iets anders hoor.
  12. Merksem bedoelde ik dus. Nu, in principe maakt het voor je pc niet uit welk ramgeheugen er op je videokaart zit. Je pc is DDR2 en je videokaart is DDR5. En eigenlijk trekken die zich niets van mekaar aan. Dus ja, theoretisch compatibel, maar ik weet uit ervaring dat de praktijk nogal durft te verschillen. Maar hoe verklaart hij dan dat je ander geheugen moet kopen voor je pc? Voor mij is dit bekennen dat het boeltje niet compatibel is, maar in plaats van jou iets aan te bieden wat wel compatibel is of je je geld terug te geven, jaagt hij je liever op kosten. Hij heeft anders keuze genoeg. Nu ben ik op de site van Asus gaan kijken voor de specs van die videokaart, ook een bij Forcom. Ik heb ook de specs van je moederbord eens bekeken, en er is eigenlijk niets dat er op wijst dat dit niet compatibel is. Theorie versus praktijk dus. Tot hier toe slechts een persoon gevonden met een gelijkaardig probleem, en ja de kaart was niet compatibel. Grtz, GuyKman.
  13. Heb je het lijstje van KWeezie Wabbit terug overgedaan, of enkel de driver van de camera er terug op gezet?
  14. Echt spijtig dat Berendrecht nogal veraf is voor mij of had je die kaart bij FORCOM gekocht in Edegem?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.