Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

roald 6

Lid
 • Aantal items

  251
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over roald 6

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows Vista

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bedankt iEscape, het is met de nieuwe printer begonnen, met de vorige had ik geen probleem. Ik ga de printersoftware en paint shop verwijderen,, en dan eerst de printer opnieuw installeren en daarna paint shop. Ik herinner me van vroeger, weet niet meer in welk programma het was, en dat hielp toen. Zal laten weten als het werkt. Groetjes
 2. Mss hebben mensen onder jullie kennis van Paint shop pro X7, ik heb er een probleem mee en mss kan iemand me daarbij helpen. Als ik een foto wil printen of printerinstelling wil doen, valt Paint shop uit. Wat kan ik hieraan doen? Grtjes
 3. Ik heb eens gezocht in mijn "collectie" kabels en idd daar vond ik een tussenstuk waardoor ik de platenspeler kon aansluiten. Bedankt iedereen voor de info.
 4. Wie weet hoe ik een platenspeler kan aansluiten op pc? Ik heb het al eens ooit gedaan maar weet niet meer hoe of wat. Platenspeler heeft 1 rode en 1 witte stekker. Ik dacht dat ik het toen met een tussenkabel gedaan heb maar weet t niet meer en weet ook niet meer waar ik die ingestoken had. Wel het programma dan ik ervoor gebruikte, Audacity, staat nog op pc.
 5. Hoi abbs, op tablet nooit problemen, alleen hier op pc. Nu werkt het weer, dus mijn vermoeden klopte ook, hier lag het probleem niet. Bedankt voor jullie hulp. Grtjes en fijn weekend
 6. Hier het logje, Fixlog.txt Het heeft altijd goed gewerkt, tot gisteren
 7. Addition_09-11-2017 16.35.54.txt FRST_09-11-2017 16.35.54.txt
 8. Oeps, had ik een dubbelpost gedaan? Raar want had maar 1 keer geklikt. Adw cleaner vind niets AdwCleaner[S4].txt
 9. Als ik tv overal van proximus opstart krijg ik na enkele seconde deze tekst op het tv beeld: undifined Exception: too many retries Ik heb het bij alle browsers. Proximus zegt dat het aan pc ligt, geloof er niets van maar .......... kan altijd (ik heb even je dubbelpost verwijderd, Roald 6, één keer je vraag stellen volstaat in fora - Passer)
 10. heb de stekker in een andere uitgang gestoken en nu werkt het. Denk dat die ene kapot is. Raar, want heeft er altijd op gewerkt.
 11. roald 6

  Geen geluid

  Ik wou een cd beluisteren, maar krijg geen geluid. Heb al overal gekeken maar vind niets, raar geval weer. Zou het kunnen dat het komt door een back-up te maken, daarna is de pc precies langzamer geworden.
 12. Tot nu toe is alles in orde. Bedankt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...