Ga naar inhoud

Linoa

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Linoa

  1. heb je wel herstart na installatie van de driver? ---------- Post toegevoegd om 20:50 ---------- Vorige post was om 20:49 ---------- een microsoft update uitvoeren kan ook altijd helpen voor drivers. http://update.microsoft.com
  2. Welk type laptop heb je? Je vraagt je pc om via zijn graphische kaart dmv een hdmi kabel video & geluid door te sturen naar de TV? Niet alle graphische kaarten doen dit. Het probleem zal niet aan je tv gebonden zijn maar eeder aan de graphische kaart van je laptop.
  3. Probeer eerst de schermresolutie van uw Pc lager te zetten naar bvb 1024 x 768 voor je de kabel connecteert? Zie je uw cursor op het scherm? > Anders gewoon rechts klikken > Graphische opties > Output naar > Monitor (aanvinken)
  4. Is de usb stick in NTFS of FAT32 geformatteerd? Weet je of beiden fileystems compatible zijn met uw fotokader? Ziet dat al je foto's die je wilt beschikbaar zijn op je PC. Formatteer je stick naar NTFS, kopieer terug alles op de rootfolder van je stick & try again?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.