Ga naar inhoud

theodoor

Lid
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door theodoor

  1. Nee sorry ik moet nog bij hem langs maar ik moest verhuizen van kamers thuis en mijn vrouw is gevallen en zit in het gips dus even geen tijd gehad, maar je mag het als opgelost zetten. als ik bij hem langs ben geweest laat ik wat horen.
  2. Hallo clarkie, gisteren was hij met zijn computer bij mij thuis ik sloot hem aan gebruikte zijn muis en toetsenbord, en ja alles werkte goed dubbelklik op de pictogram computer en ja hoor gewoon openen, ook via start en dan op computer klikken werkte ook gewoon. Hij gaat naar huis sluit daar alles weer aan en nee!! niet werken. Als hij thuis op de pictogram computer klikt gaat hij naar de onderste balk van je scherm en kan hem niet openen. hij kan alleen via documenten en dan links op computer klikken dan kan hij pas kijken naar zijn harde schijven. Het is raar maar waar. Vandaar dat ik de weg kwijt ben, bij mij thuis wel maar bij hem niet. Groet Theodoor.
  3. Hij is vandaag weer geweest en hier werkte hij perfect. ik ben nu de weg kwijt. Groet Theodoor.
  4. Hallo clarkie ik was voorbarig helaas de collega is naar huis gegaan nieuwe batterijen in de muis maar nee niet werken, toen geprobeerd met een USB muis ook die deed het niet, hier bij mij met een ouderwetse muis wel zo een met een groene stekkertje. Hij komt morgen weer en dan ga ik nog maar eens zoeken misschien de driver voor de USB poorten opnieuw instaleren. ik houd je op de hoogte, als je nog iets anders weet graag. Dit is de eerste keer dat ik dat mee maak. ik ga ook je eerste raad opvolgen ik laat het je weten. Groet Theodoor.
  5. Clarkie geweldig bedankt voor je reactie, maar ik denk dat het euvel al verholpen is waarschijnlijk is zijn het de batterijen van de muis (daar had ik iets van gevonden op internet) ik heb hem thuis aangesloten en met een muis met een draadje werkt het wel. Ik wacht nog even af of het dat was en laat het je weten. de windows versie was win 7 ultimate. Groet Theodoor
  6. Hallo, wie kan mij helpen met dit probleem, als ik dubbel klik op de snelkoppeling computer open hij wel maar zet hem in de menubalk onderin en ik kan hem dan niet openen. hoe vaak ik ook klik hij kom niet op mijn scherm naar voren hij blijft onderin staan. Ook via start en dan op computer klikken werkt niet. Voor de rest werkt de computer wel goed en andere pictogrammen werken wel. Mvg Theodoor.
  7. Hallo, Het kan zo voorkomen dat je niet de goede drivers heb geinstaleerd voor de laptop. Je moet de goede wifi driver instaleren. Het opnieuw opstarten van de laptop, ik heb het zelf meegemaakt doordat de laptop te warm werd dit is opgelost door onder de achtkant twee blokjes te plaatsen zodat er gemakkelijk lucht onderdoor kan stromen. een laptop koeler is beter kost ongeveer 10 euro. Mocht dit niet de oplossing wezen dan raad ik aan xp nog een keer opnieuw te instaleren met de goede drivers deze staan meestal op een bijgeleverde cd of op de laptop zelf een partitie van de HP zelf en op de website van de HP. Groet Theodoor.
  8. Hallo Win7user. Bij de instalatie van win7 kun je de schijf aanwijzen die je wilt gebruiken vor de instaltie van je OS. Ik zie dat bij jou er veel schijven staan en waarbij je sommige niet toegezen zijn, het toe wijzen kan alleen als win7 ook draait. Dit doe je in schijfbeheer. Niet toegewezen schijven kan je niet gebruiken en zie je dan ook niet op je computer. De eerste schijf van 100MB is waarschijnlijk er op gezet door de fabrikant van de computer. Wat je kunt proberen is bij de nieuwe instalatie de optie, stationopties ( geavanceerd) klikken dan dan alle schijven te verwijderen tot je alleen 1 schijf overhoud. De C schijf. Deze formartteren en daarop je nieuwe instalatie doen. Als je maar 1 schijf hebt wordt deze automatisch de C: schijf. Je kan na de instalatie altijd een D schijf aanmaken door middel van een programma. Ik ben niet bekend met Ubuntu, dus daar kan ik je niet mee helpen wat je daarmee kunt doen of je daarmee ook je schijf kan delen en partities kan verwijderen. Je zal dat aan Dasle moeten vragen. Dit is wel mogelijk met hirens boot cd deze start op met een mini xp waarna je bijna alles kunt doen met je computer om deze gereed te maken voor een nieuwe instalatie. Probeer eerst maar de partities te verwijderen bij de instalatie als dit niet lukt horen wij het wel. Groet Theodoor. ---------- Post toegevoegd om 13:41 ---------- Vorige post was om 13:37 ---------- Sorry Dasle we waren tegelijk met een antwoord bezig. ik wist niet dat jij ook met het antwoord bezig was. Theodoor
  9. Hallo Firedon. Er zijn volgens mij nog twee dingen die je kan proberen, de eerste is een recovery prog laten op je computer om dan van de C: schijf alle data terug te halen, als deze klaar is ( en dat kan een tijd duren) kan je op zoek gaan naar de e-mail progamma extenties. Niet alles is weg na formateren er is een heleboel terug te halen. De twee is mischien beter, dat je de contacten opbeld of een nieuwe e-mail stuurt met de mededeling dat je een bepaalde mail nog een keer wil. Als je mail van het werk gekregen hebt staan deze nog mischien daar in de mailbox bij verzonden mail of send items. Succes Theodoor.
  10. Ik heb de oplossing wacht AUB even voor dat je wat doet, er moet in je dos twee regels gezet worden en dan is je probleem opgelost. Ik moet even zoeken naar de oplossing ooit een keer opgelagen, heb dit probleem al een keer opgelsot tot volle tevredenheid bij een ander. heb even geduld maar komt er aan. Groet Theodoor. Dit is de oplossing. open command prompt als administrator, right click, run as admin and type assoc .exe=exefile assoc .lnk=lnkfile then close command prompt. all your exe files will be restored to the origional state as well as lnk files. Groet Theodoor.
  11. Hallo, ik heb xp pro er opgezet en de aanwijzingen van Asus de brouwser van goolge ingesteld deze neergezet als zowel engels en thais wat trouwens geweldig werkt. Office 2007 engels er op met spellings controle voor thais, en dit werkte geweldig. Dus dankzij u alle heb ik een vriend weer gelukkig kunnen maken met een goed werkende computer in het engels en thais. Ik kan nu deze vraag met volledige geruststelling als opgelost markeren. Dank u wel. Groet Theodoor.
  12. Voor het thaise gedeelte word er een thais usb toetsenbord aangesloten. Het gaat om een pro versie van XP Elke versie is mogenlijk. Maar ik ga het zeker uitproberen. bedankt. Groet Theodoor Ik begin er nu aan dus straks een update.
  13. Hallo Asus, het betrefd een nieuwe instalatie dus ik kan doen wat het beste is. Jou idee om de e-mail van g-mail te maken lijkt me ook wel wat. En anders berijp ik moet ik twee keer een Xp er opzetten. Kan ik nadat ik, zeg een engelse versie van XP er op heb gezet deze omzetten naar Thais ( zonder programma's natuurlijk) en dat deze dan opereerd in de thaise versie? want ik zie me niet een thaise versie van XP er op zetten dat is voor mij abracadacra. Of is het mogenlijk een thais en een engels account er op te zetten? Groet Theodoor.
  14. Hallo Asus, Als het kan dan twee accounts met elk zijn eigen taal de een thais en de ander engels. Als het niet anders kan zal het een engels account worden en dan de e-mail met een taal verandering naar thais denkt ik. Groet Theodoor
  15. Hallo iemand vroeg mij of je XP kan instaleren in twee talen, Engels en thais, dit IVM het versturen van e-mails en internetten in thais en de computer gebruiken in het engels. Is dit mogenlijk? Groet Theodoor
  16. Hallo Kurt5, in de veiligheidsmode start hij op zonder drivers en internet loopt hij dan wel door dan kan je verder zoeken in een bepaalde hoek. Het zou hem kunnen zitten in een update van een driver of windows. Je kan ook eens proberen de boot te verzetten naar de c: schijf als hij daar nog niet op stond. Groet Theodoor
  17. Hallo Ronnyabl. In sommige gevallen kan mailware zich in het vet ( zo noemen ze dat) van je hardeschijf nestelen, als je dan een nieuwe windows er op zet komt deze mailware terug ook met formateren krijg je deze er niet af je moet echt het prog chkdsk draaien om dat er af te krijgen. Tot zo ver de uitleg over mailware. Ik heb deze vraag met bizondere aandacht gevolgd en ook ik ben weer wat wijzer geworden van de hulp die je kreeg. Lees deze lik eens vor wat de boeven uitvinden om een mailware of virus op je comp te krijgen. Hitman Pro legt TDL3 rootkit het zwijgen op - Security.NL. Groet Theodoor.
  18. Hallo Kurt5, ik wil even eerst wat weten wat gebeurt er als je in de veiligheids mode opstart bijft hij dan ook hangen? Wat voor een comp heb je? En wat is de hardware? cd-rom of dvd-rom geheugen. Had je dit voor een maand of vijf geleden dan niet met de zelfde comp en de zelfde software wat heb er na er op gezet aan software? Groet Theodoor.
  19. Hallo Clarkie, Ja sorry dat ik niet eerder heb gereageerd maar was er druk mee. Nadat ik de battery vervangen had en nog een aantal dingen ging het nog steeds niet. Ik heb toen een tweedehands IDE schijf gekocht en deze er ingezet en daar kon ik dan eindelijk xp op zetten. maar het aan en uitzetten was een drama, ik was bij een computershop geweest deze verzekerde mij dat het niet aan de voeding lag. maar na een dag of wat dacht wat kan er gebeuren een andere voeding er in op waarempel probleem weg. computer op de IDE schijf goedwerkend. Ik ben jullie dan ook danktbaar voor alle hulp en had deze als opgelost moeten markeren. mijn excuus hiervoor ik doe dit meteen. Groet voor allen. Theodoor.
  20. Hallo Dasle ik heb de jumper geplaatst maar nog geen harde schijf, ik waardeer ontzettend wat je allemaal te voorschijn getoverd heb voor mij om het te doen werken, maar ik ga voor de zekerheid een andere harde schijf lenen van een iemand om te kijken of het daar werkelijk aan ligt. Ik hou je in iedergeval op de hoogte als ik de andere harde schijf gekregen heb. ( kopen doe ik voorlopig niets voor deze comuter.) Bedankt voor alles tot zo ver Groet Theodoor.
  21. Hallo Dasle Het staat er zo. WD5000AADS Groet Theodoor
  22. Ja dat lukt, maar dan de een blauw scherm geen schijf gevonden op de cmputer. ---------- Post toegevoegd om 20:35 ---------- Vorige post was om 20:32 ---------- Het is een western digital 500 gig. lksa3-0515
  23. Oke de instal geprobeert met orginele cd-rom van xp. gisteren de computer uit gezet en ook de stroom er af hij wou niet aan getest met een anderenvoeding maar dat was het niet, met een trukje toch aan en als eerste melding nog voor dat ik wat kon doen was ( grrrr vergeten) ik moest een keuze maken tussen F1 of F2 voor herstel oke gedaan en wat denk je C schijf weer weg. xp kon geen schijf vinden. Zou het aan de bios kunnen liggen, ik heb eens geprobeert de bios een nieuw versie te geven maar het moet via dos en met de uitleg van ASUS doet hij het niet. Ik ben echt einde raad. Ik denk dat het einde verhaal is voor de computer of er moet nog iemand met een oplossing komen. bedankt zo ver voor alle hulp en geduld . Groet Theodoor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.