Ga naar inhoud

openoffice


dannysan
 Delen

Aanbevolen berichten


Je dient Microsoft office nog zelf te verwijderen. Dit kan je doen via configuratiescherm.

Om eventuele resten op te ruimen kan je cc cleaner gebruiken.

Download CCleaner. Klik op deze pagina op één van de mirrorsites van MajorGeeks en dan start de download van CCleaner automatisch en gratis op.

Installeer het en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Sluit hierna CCleaner terug af.

Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja klopt met CCcleaner krijg je inderdaad de bestanden weg na enkele scans. Ik persoonlijk geef de voorkeur aan een snellere manier van opruimen. Vooal omdat met dergelijke tools de prefetch bestanden vaak blijven zitten. Persoonlijk ga ik naar start en dan zoeken. (alle bestanden en mappen) Vink bij de opties ook de verborgen bestanden aan en voer microsoft office in op de zoekbalk. Je krijgt nu alle bestanden van Office te zien die je dan handmatig kunt verwijderen. Maar bedenk wel dat je alle office bestanden krijgt dus ook die van openoffice. Dus ga niet zomaar alles weg gooien. Mocht je niet genoeg ervaring hebben dan zou ik toch de CCCleaner gebruiken.

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...