Ga naar inhoud

Hulp nodig voor verscherpen en tekst uithalen.


Aanbevolen berichten

Heb een tekst uit een afbeelding gehaald en zou daarvan een sticker willen maken (zou ongeveer een lengte van min 30 cm moeten hebben, is voor achterruit auto), probleem is dat die kwaliteit niet zo fameus is en de achtergrond zou in het zwart moeten.Achtergrond in het zwart is niet zo'n probleem als de tekst scherp staat nu is da nogal moeilijk.

Soms iemand die de afbeelding kan vergroten en een goede kwaliteit kan geve? al geprobeerd met photoshop ma komt niet goed :-) ligt eerder aan mij dan aan ps.

de naam van het lettertype (als dat al bestaat biggrin.gif is ook welkom!)

alvast bedankt!

iceman.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Je kan dit het beste doen met Adobe Illustrator omdat die 'vectors' gebruikt in plaats van bitmaps. Dit betekend dat je de kwaliteit behoudt als je iets vergroot in Illustrator.

Je kan dit gewoon overtrekken met de pentool in Illustrator, is niet zo moeilijk. Zijn genoeg gidsjes om je daar door heen te loodsen :).

Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 maanden later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.