Ga naar inhoud

[OPGELOST] Kan geen updates installeren?


T-rex
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Na het installeren van de software voor een HP 6300 series op mijn laptop Acer met XP pro binnen een netwerk, waren er in eerste instantie geen problemen. Tijdens de installatie gaf hij aan dat de firewall nog ingeschakeld was (diende uitgechakeld te worden net als e virusscanner), doch ronde het proces goed af. Alles functioneerde. Wanneer ik heb 's avonds aanzette gaf hij een DEP melding waarna hij gewoon ging heropstarten en dan nog wel

in veilige modus. Instellingen van DEP nagekeken, geen uitzonderingen en alles leek goed ingesteld.

Terug heropgestart, en nu komt het, hij bleef gewoon hangen bij het venster van 'microsoft windows xp' en wilde niet doorstarten. Terug herstart, opnieuw veilige modus, systeemherstel gedaan, terug heropgestart en hij bleef opnieuw hangen, terug naar veilige modus en daar gaf hij aan dat hij systeemherstel niet kon uitvoeren.

Dan maar een reinstall gedaan wan windows, met succes, alles bleef behouden en functineerde. Weliswar diende ik opnieuw de updates te installeren en hier ligt nu juist het verdere probleem. Hij wil geen updates installeren. Hij installerd ze en nadien geeft hij de melding dat hij ze niet kan installeren. Exploer 7 geherinstalleerd, zelfde resultaat, updates staan op automatisch en toch... geen resultaat

Graag enkele suggesties aub

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo,

Krijg zelfs geen foutmeldingscode, alleen de melding via volgende pop-up:

Sommige update kunnen niet worden geinstallerd.

De volgende updates zijn niet geinstallerd, dan de lijst met niet geistallerde updates; met onderaan 'automatische updates configureren. Wanneer ik dar op klik dan staat alles goed aangevinkt (automatisch, elke vrijdag om 15:00 uur.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Link naar reactie
Delen op andere sites


  • 2 weken later...

Een late reactie…

Het probleem is inderdaad opgelost in die zin dat ik de updates manueel geïnstalleerd heb waarna alles perfect functioneerde. Nadat ik Windows Defender supplementair geïnstalleerd had bleek dat deze dezelfde werkwijze vertoonde als Windows Update. Na de nodige zoektocht viel ik op volgend bestand: Dial-a-fix-2006. Na deze gedraaid te hebben was het probleem helemaal opgelost, Windows update haalde nog 8 supplementaire updates binnen en Windows Defender update zichzelf. Misschien zal dit niet bij iedereen werken maar bij mij blijkbaar met succes.

In ieder geval bedankt voor de info en ondersteuning, want daar is alles vertrokken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...