Ga naar inhoud

[OPGELOST] html pagina in een DIV tag (HTML)


leroy
 Delen

Aanbevolen berichten

ik zit met een probleem ik heb een mooi programma gedownload om webmenu's te maken alleen het nadeel is dat deze menu's af en toe bijna de helft van je bureaublad innemen (na het uitklappen) en als je dan met frames werkt is het erg ***** want dan heb je nog maar de helft van de pagina over om de "main" pagina te maken.

nu is mijn vraag of je een DIV tag kan laten verwijzen naar een pagina zonder dat je deze DIV elke keer in elke pagina moet zetten.

ik zet zeg maar mijn "index" een frame die even groot is aan de gehele pagina als ik dan een link wil openen laat ik hem openen in dat frame.

voorbeeldje:

attachment.php?attachmentid=195&d=1192920535

het moet dus zo worden dat als ik in de DIV iets aanklik ("niet bestaand" menu) hij het op de main (de pagina met het frame erop waar ik naar laat toe verwijzen) opend.

het enige wat ik eigenlijk moet weten is hoe zet je een DIV in je webpagina die verwijst (en tegelijk alles laat zien) wat je eerder "geprogrammeerd" hebt.

post-1340-1417703713,8611_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je hebt daar twee oplossingen voor :

- Je maakt gebruik van een template en een editable egion in Dreamweaver. Volledige uitleg kan je hier vinden : http://www.webtutorials.be/2007/09/15/template-aanmaken-binnen-dreamweaver/

- Ofwel maak je gebruik van een iframe. Meer uitleg hierover : http://dreamweaverhulp.mjrs.nl/iframe.htm

Als je vragen hebt bij het aanmaken van één van deze dingen hoor ik het wel...

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • 1 maand later...

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...