Ga naar inhoud

Boxen werken niet meer


Lumix
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste lezer,

Sinds kort heb ik een probleem met mijn boxen. Ik heb Hercules XPS 2.060 boxen en deze werkten perfect tot op een bepaald moment... Mijn batterij van mijn laptop was bijna plat dus stak ik mijn voeding in het stopcontact (verlengkabel waar de pris van mijn voeding van mijn laptop en de voeding voor mijn boxen). Op dat moment vielen mijn boxen (ik speelde op dat moment muziek af normaal) uit en hoorde ik een soort van "plop".

Enig idee wat hiervan de oorzaak is en of er nog een mogelijkheid is om dit op te lossen...?

Mijn boxen zien er als volgt uit:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:qDAN4kCOql9OAM:http://planeti magehost.com/images/53838_hercules_xps_2060.jpg&t=1

Als ik de powerknop aan zet, brandt er een blauw lichtje zoals voordien dus het ligt hoogstwaarschijnlijk niet aan die voeding ofzo...

Hopelijk kan iemand helpen!

Alvast bedankt!

Thomas

Link naar reactie
Delen op andere sites
Kan mijn iPod ook op mijn boxen aansluiten, maar ook dat werkt niet meer dus ze zijn kapot? :( Is er ook geen enkel mogelijkheid meer om ze te repareren? Heb ze al eens uit elkaar gehaald om te zien of er misschien wat losgekomen was ofzo maar zag niet meteen wat... :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn mainbox was aangesloten aan nog twee andere boxen. Heb zonet ontdekt dat beide van die boxen nog werken door ze even op een stereospeler aan te sluiten... Enkel die main box wilt niet werken, en die krijgt normaal voeding via stopcontact & langs daar moet ik een kabel (kabel is net hetzelfde als oortjes in een iPod ofzo steken) verbinden met mijn laptop om muziek te kunnen afspelen... Is er toch geen alternatief waarbij ik mijn overige 2 boxen (heb evt. nog een derde box ergens liggen van een vorige stereospeler ^^) toch kan gebruiken en aansluiten op mijn laptop o.i.d.?

Link naar reactie
Delen op andere sites

beste, ik denk dat dit ligt aan een stroom storing... of overbgelasting . kan je kijken in je main box of er ergens geen zekering zit ( krijgt hij nog wel stroom zie je een lampje branden ofzo... ) greetz: laurens!

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...