Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Yannick

GOOGLE toolbar (Windows & Firefox)

  Aanbevolen berichten

  De Google Toolbar stelt u in staat om gemakkelijk informatie te vinden op het web. De Toolbar is gratis en de installatie vergt slechts enkele seconden. U krijgt de beschikking over handige mogelijkheden zoals Google Search, Site Search, Word Find, Highlighting en PageRank. U kunt de layout van de toolbar aanpassen met functies zoals "Ik doe een gok", de Google Web Directory en een knop die naar de Google website leidt.

  Systeemeisen

  Momenteel is de Google Toolbar alleen beschikbaar voor Internet Explorer. Wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheden voor andere systemen.

  • Windows besturingsysteem

  • Internet Explorer 5.0 of hoger

  toolbar.gif

  download hem voor windows

  [hide:bd58d15052]http://toolbar.google.com/intl/nl/[/hide:bd58d15052]

  download hem voor firefox

  [hide:bd58d15052]http://tools.google.com/firefox/toolbar/FT2/intl/nl/install.html[/hide:bd58d15052]

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.