Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Yannick

GOOGLE News

  Aanbevolen berichten

  Google News is een dienst van Google Inc. om nieuwsbronnen te doorzoeken.

  Het nieuws is onderverdeeld in een aantal categorieën. De plaats van de categorieën op de pagina kan door de gebruiker gewijzigd worden in zijn/haar instellingen. Ook kan de gebruiker het nieuws via een RSS-feed bekijken.

  Sinds 26 januari 2006 is Google News ook in het Nederlands te bekijken. In België is er een Nederlandstalige en een Franstalige versie beschikbaar.

  ga erheen (nederland)

  [hide:7b1158b03a]http://news.google.nl/news?ned=nl_nl[/hide:7b1158b03a]

  ga erheen (belgie : nederlandstalig)

  [hide:7b1158b03a]http://news.google.be/news?ned=nl_be[/hide:7b1158b03a]

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.