Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Yannick

GOOGLE Trends

Aanbevolen berichten

Google Trends is een dienst van Google die via grafieken inzicht geeft wanneer en hoe vaak op een bepaald woord is gezocht met Google, ook vergelijking tussen steden, landen en talen in zoekgedrag is mogelijk.

Verder is te zien welke gebeurtenissen hebben gezorgd voor een sterke toename van het gebuik van een bepaalde zoekterm. Bijvoorbeeld na een zware aardbeving met veel slachtoffers wordt er veel meer gezocht op het woord Aardbeving. Tevens is het gebruik van verschillende zoektermen in de loop der tijd (vanaf begin 2004) met elkaar te vergelijken. Deze dienst is gestart begin mei 2006.

ga erheen

[hide:01a4461395]http://www.google.com/trends[/hide:01a4461395]

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Log in om dit te volgen  

Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...