Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Yannick

GOOGLE Books

Aanbevolen berichten

Google Books, ook wel Google Book Search of Google Zoeken naar boeken genoemd, is een webdienst van Google om de tekst van gedigitaliseerde (gescande) boeken te doorzoeken op bepaalde woorden. Deze dienst werd bij de eerste aankondiging in oktober 2004 Google Print genoemd.

Veel boeken zijn door Google gescand met een scanrobot; hiermee kunnen ongeveer 1000 pagina's per uur worden gescand. De boeken zijn anno september 2006 voor het merendeel afkomstig van de bibliotheken van de University of Michigan, Harvard, Stanford, Oxford en de New York Public Library maar ook de boeken van de Nederlandse wetenschappelijke uitgever Bril gaan op deze manier beschikbaar komen. Google bouwt op deze manier een digitale bibliotheek op.

De boektekst van de na zoeken gevonden boeken waarop geen auteursrecht rust kan men in het geheel inzien of downloaden in pdf-formaat. Als er wel auteursrecht op rust, ziet men maar een klein stukje, een snippet, van de boektekst, namelijk een paar regels rondom het zoekwoord.

ga er naartoe

[hide:bf58ff10f5]http://www.google.nl/books?hl=nl[/hide:bf58ff10f5]

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Log in om dit te volgen  

Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...