Ga naar inhoud

GOOGLE Spreadsheets


Yannick

Aanbevolen berichten

Google Spreadsheets is een on-line dienst van Google. Met deze dienst kunnen spreadsheets aangemaakt worden, die on-line worden opgeslagen. De dienst is vergelijkbaar met het betaalde Excel van Microsoft.

Om van Google Spreadsheets gebruik te kunnen maken, heb je een zogenaamd gmail account nodig. De aangemaakte spreadsheets worden online opgeslagen, en kunnen ook met andere gmail gebruikers worden gedeeld, en zelfs real time online tegelijk worden bewerkt, waarbij je elkaars wijzigingen direct op het scherm ziet wijzigen.

Het is niet mogelijk om een spreadsheet te printen, maar je kunt het wel op de eigen computer opslaan, en met Excel of een excel viewer openen en eventueel afdrukken.

73704_matter.jpg

gebruik

[hide:c4e625e008]https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=writely&passive=true&continue=http%3A%2F%2Fdocs.google.com%2F&ltmpl=WR_tmp_2_lfty&nui=1][/hide:c4e625e008]

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.