Ga naar inhoud

GOOGLE Maps


Yannick
 Delen

Aanbevolen berichten

Google Maps, voorheen genaamd Google Local, is een dienst van Google Inc. die de mogelijkheid biedt om het zoeken te beperken door alleen te zoeken in een specifieke geografische locatie. Soms wil je het “wereldwijde web” doorzoeken, en soms wil je een computerwinkel vinden dicht bij je huis. De dienst laat je zoeken naar een “What”, zoals bijvoorbeeld een pizza, en een “Where”, bijvoorbeeld “Poughkeepsie, New York”. Het doel van Google Local is om mensen te helpen met het vinden van dichtbij gelegen zaken of bedrijven. Google Local geeft dan ook wat aanvullende informatie over de zaak of het bedrijf, namelijk hun website, telefoonnummer en adres.

Op 7 november 2005 werd iets nieuws gelanceerd voor Google Maps. Men kon vanaf dan namelijk de dienst gebruiken gratis op een mobiele telefoon.

De kaarten van Google Maps zijn ook te combineren met de satellietfoto's van Google Earth.

Anno mei 2006 biedt Google Maps onder andere kaartinformatie over de Verenigde Staten, Canada, Japan en het grootste gedeelte van Europa (waaronder Nederland en België, landen als Estland en Oekraïne bijvoorbeeld echter niet)

[hide:8be8ff4df0]http://maps.google.nl/?utm_campaign=nl&utm_source=nl-ha-emea-nl-google&utm_medium=ha&utm_term=google%20maps[/hide:8be8ff4df0]

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...