Ga naar inhoud

verbonden met beperkte toegang


Ienemienie
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik heb problemen om mijn Laptop -een Acer travelmate 5310- te verbinden met internet.

Toen ik deze drie maanden geleden kocht was er niets aan de hand, hij vond direct mijn draadloos netwerk en ik had direct internet.

Omdat de 90 dagen van Norton afgelopen waren, wilde ik deze van de pc verwijderen en nadat ik dit gedaan had en de pc opnieuw op moest starten was mijn netwerk verbinding verdwenen. na 2 dagen zelf te hebben geprobeerd, heb ik eerst contact gezocht met Linksys, want de fout melding die ik kreeg was dat mogelijk mijn router of modem geen verbiding konden maken, want op de laptop staat wel dat hij verbonden is met het inernet maar niet met het netwerk. Maar bij Linksys zeiden ze dat het niet aan de router lag, want mijn 2 andere pc's hadden wel contact, men verwees mij door naar de leverancier, daar kwam het probleem niet als onbekend voor, en men zou mij een tool sturen en als dat niet zou helpen, kreeg ik het advies om de alle bestanden naar fabrieksinstellingen terug te brengen en zou het probleem verholpen moeten zijn, maar jullie begrijpen het al.........alle vele werk is 100% voor niets geweest ik ben nog net zo ver als voordat ik begon......WIJ KAN MIJ HELPEN???????

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Dit onderwerp werd geplaatst in het ARCHIEF. U kan NIET reageren in het archief.

Het onderwerp is ofwel opgelost of er was geen activiteit na 1 maand.

Hebt u een gelijkaardig probleem? post een nieuw onderwerp in:

Windows - Pc helpforum

Onderwerp onterecht in archief? contacteer support@pc-helpforum.be en vermeld de link van het onderwerp.

Met vriendelijke groet,

Pc Helpforum

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.