Ga naar inhoud

Openen van documenten duurt erg lang


semmie
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik werk met een Dell laptop Latitude D620 onder windows XP. Mijn probleem is dat het openen van documenten via de windows explorer erg veel tijd in beslag neemt. Het kan zomaar 30 seconden of langer duren om een Excel- of Word document te openen. Het verschijnsel treedt niet alleen bij office documenten op, ook bijv. het openen van een html-bestandje duurt erg lang.

Verder heb ik vaak performanceproblemen als ik een save-as uitvoer op een document, het kiezen van een andere directory in de save-as dialoog leidt vaak tot een zandlopertje dat soms wel een minuut in beeld blijft. Het gekke is dat ik meestal last heb van genoemde problemen maar soms gaan de dingen ook gewoon snel (of in elk geval 'sneller'). Heeft iemand enig idee naar welke inrichtingsaspecten ik zou kunnen kijken?

Link naar reactie
Delen op andere sites

beste,

misschien slim als u een spyware scanner installeert en laat scannen.(ad-aware & spybot search and destroy zijn 2 hele goeie scanners)

doe dan ook meteen een register cleanup met het programma ccleaner of tune up utileties.

laat even weten of dit verschil heeft gemaakt.

Mv.Gr

Yannick

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.