Ga naar inhoud

Excel adressen samenvoegen in etiket


Berrre
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste,

Ik beschik over een excellijst met namen en adressen van heel wat mensen. Een deel ervan woont op hetzelfde adres (bijvoorbeeld, man en vrouw of zussen, etc).

Graag zou ik hen samen een brief kunnen sturen waarbij de aanspreektitel in word de beide namen zijn, en waarbij ik dus maar 1 brief naar hetzelfde adres, maar naar beide mensen kan sturen (of zelfs meerdere).

Ik zoek dus naar een functie die dedecteert wie op hetzelfde adres woont om hen vervolgens op mijn adres (etiketen of in brief: adresblok) samen brengt. u zou me gigantisch helpen mocht hiervoor een mogelijkheid zijn...

Ik zoek reeds lange tijd naar mogelijkheden, maar vind amper omschrijvingen...

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten,

Bert

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bert,

Ik vindt dat je hier eerst maar eens moet kijken of ze je verder kunnen helpen. Ik hou het hier voor gezien. Het minste wat je had kunnen doen is een linkje op beide forums plaatsen, zodat we van elkaar weten wat er al geantwoord is, zodat we niet 2 keer het wiel aan het uitvinden zijn.

bucky

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bucky,

U hebt gelijk, heb er niet aan gedacht. Ik heb de vraag op 2 forum's geplaatst omdat ik niet weet op welk forum mensen me kunnen verder helpen. Voorlopig alvast nog geen oplossing voor het probleem.

Alvast heel erg bedankt voor je reactie!

B

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.