Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bucky

Lid
 • Aantal items

  652
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bucky

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 20-02-1947

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

890 profielweergaven
 1. bucky

  kruistabel

  Misschien is er iemand die een betere oplossing heeft, maar ik zou het zo niet weten. En je kunt kolom J op 1e toch verbergen, dan is ie uit zicht.....en je formules zijn een stuk korter.
 2. bucky

  kruistabel

  Ik heb een kolom ingevoegd in 1e maar om de formules door te voeren is wel bewerkelijk. kopie_Nieuwe Biljart_1.4 (1).xlsm
 3. bucky

  kruistabel

  Je kunt maar één keer een zelfde naam definieren, zet op Blad1 A1 2019 en zet in het naamvak (het vak boven kolom1) "jaar' Nu kun je in elk werkblad in een willekeurige cel zetten "=jaar" "=jaar" verwijst naar Cel A1 op blad1
 4. bucky

  kruistabel

  Ik zie dat je gedefinieerde namen twee maal gebruikt, b.v.b "thuis" met de verwijzing naar Blad1 en nog een "thuis" met de verwijzing naar Blad2. En zo heb je nog wat gedefinieerde namen in het rijtje staan. Hoe moet Excel nu weten welke je bedoeld?
 5. bucky

  Doorklik systematie

  Om te beginnen een voorbeeld bestandje posten.
 6. @Haije, Hij bedoeld het naamvak.
 7. Heb je dan in B1 iets gezet ?
 8. Zo dan? Datum vast na invullen cel.xlsb
 9. Verklaar u nader. Ik doe er toch maar een voorbeeldje bij, en ik denk dat als je morgen kijkt dat je datum ook is gewijzigd. Als je dat niet wilt, dan komt er een stukje VBA code bij om de hoek kijken. datum na invullen cel.xlsx
 10. En dat moeten wij doen met een plaatje, zal moeilijk gaan. Post je bestand!!
 11. Maak een standaard factuur, en sla de ingevulde op onder een andere naam. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.
 12. Excuses zijn niet nodig, en zeker niet als je iets onbewust doet. Trouwens nog welkom op het forum. bucky
 13. JOEYVLD, Zou je in het vervolg je CAPS LOCK willen uit zetten, dit komt namelijk nogal schreeuwerig over. bucky
 14. Kijk in de cellen: C4 =INDIRECT($A4&"!"&("W"&C$2)) En in AH4 =INDIRECT($A4&"!"&("X"&C$2)) Dit gaat goed tot januari 29 dagen heeft. Rij 2 kun je wederom verbergen. Kopie van Prestaties 2019 BOUW_221012019.xlsm
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.