Ga naar inhoud

Mappen een kleurtje geven in XP


Kurtt
 Delen

Aanbevolen berichten

Met het programma iColorFolder (download hier) kan je mappen een kleurtje geven, zodat de mappen direct herkenbaar zijn.

Van zodra het downloaden voltooid is, hoeft u enkel maar te dubbelklikken op het .exe bestandje om te beginnen met de installatie.

Na de installatie hoeft u zelfs het programma, dat ook bereikbaar is via Start > Alle programma’s > IColorFolder, niet op te starten om aan de slag te gaan. Open Windows Verkenner en klik met rechts op de map(pen) die u wenst te voorzien van een kleurtje en maak een selectie uit het aanbod.

post-484-1417704280,6702_thumb.png

ColorFolder heeft enkele ingebakken skins waardoor u uw mappen niet enkel van kleur, maar ook van uiterlijk kunt veranderen. Standaard hebt u vier skins ter beschikking: Aqua, Mac OS X, Vista en WindowsXP.

U kunt de vormgeving van uw mappen veranderen door de iColorFolder Skin Selector te openen via Start / Programma’s / iColorFolder / Skin Selector. Kies een skin en klik vervolgens op de knop Apply en OK.

post-484-1417704280,7079_thumb.jpg

Opgelet: iColorFolder werkt enkel onder Windows XP !

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.